Clara Colom: «Parlem del que s’hagi de parlar»

El grup, que actuarà el dijous 10, està format per vuit noies del Camp de Tarragona i portarà 
la seva música al parc del Pinaret dins el tradicional Concert de la Diada

28 agosto 2020 09:50 | Actualizado a 28 agosto 2020 10:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Clara Colom és nascuda a Cambrils i una de les membres fundadores del grup Roba Estesa. Ens parla de les seves sensacions a l’hora de tornar a tocar desprès del confinament per la pandèmia, dels projectes que tenen entre mans i de com ha estat passar la joventut entre bolos, concerts i gravacions.

Com és ser cap de cartellera al poble on has nascut?

És el teu poble, que t’ha vist créixer, i és molt maco poder compartir part d’aquest projecte que és Roba Estesa amb la gent que t’estimes. També és molt d’agrair que ara, amb els moments que corren pel coronavirus, la comissió de festes pensi en gent del poble.

És el primer cop que actuen a les festes de Cambrils?

No. L’any passat ja havíem d’actuar però va ploure. I fa tres anys, que compartíem concert amb els Catarres també es va posar a ploure just quan acabàvem. Sempre ha estat una mica catastròfic tot el que fèiem a Cambrils.

Aquest any tenen molts concerts? Es a dir, el coronavirus ha afectat molt la seva agenda?

Aquest any tot just ens vam plantejar fer una mica com d’any sabàtic. No volíem parar del tot però vam optar per reduir el nombre de concerts. Si l’any passat vam acabar amb més de 60, aquest any en teníem 20 programats. De fet, el 7 de març vam tocar a Madrid i va ser l’últim concert que vam fer abans del confinament.

El confinament els ha servit per crear nou material?

Vam treure un EP a començaments d’any que es diu Dolors amb 4 cançons i vam llençar una nova imatge de Roba Estesa canviant el lopotip, fins i tot amb un nou estil incorporant sons més electrònics, que era ja com la entrada a un nou disc. Llavors durant aquest confinament hem anat fent cançons i creant material de forma telemàtica. De fet ara mateix estem gravant.

Hi haurà nou disc aquest any?

Ara tot just estem gravant el CD i l’any que ve el treurem.

Van començar molt joves, com és fer-se gran amb la música?

Nosaltres diem que és la relació més llarga que hem tingut (rialles). Ha sigut un procés com molt bonic perquè no som només un grup de música sinó també un grup d’amigues. I poder fer el que t’agrada, que funcioni i fer-ho amb persones que t’estimes és idíl·lic.

El nom, Roba Estesa és perquè parlen de coses per adults?

Es una manera com de dir que parlem del que s’hagi de parlar davant de tothom, sense que hi hagi tabús.

Comentarios
Multimedia Diari