Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Comprar un piano pel Teatre Auditori, l'opció més votada a Vandellòs i l'Hospitalet

Dues propostes culturals i tres urbanístiques són les guanyadores dels Pressupostos Participatius 2019 de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Aj. Vandellòs i l'Hospitalet

FOTO: Aj. Vandellòs i l'Hospitalet

Cinc propostes -dues de culturals i tres d’urbanístiques- han estat les guanyadores de la tercera edició dels Pressupostos Participatius de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

En concret, l’Ajuntament ha seleccionat les quatre primeres propostes més votades per la ciutadania; i també la que ha quedat en sisè lloc, per complir amb el seu compromís de triar propostes que afectin més d’un nucli de població, tal com constava en les bases del procés:

  • Comprar un piano de cua per al Teatre Auditori de l'Hospitalet de l'Infant. Cost aproximat: 33.000 euros (116 vots)
  • Habilitar un parc infantil a la zona de la urbanització Infant/Corralets de l’Hospitalet de l’Infant. Cost aproximat: 50.000 euros (109 vots)
  • Comprar instruments per cedir en préstec a l'Escola Mestral de l’Hospitalet de l’Infant per crear un conjunt instrumental propi. Cost aproximat: 6.300 euros (96 vots)
  • Asfaltar el tram de la Via Augusta de l'Hospitalet de l'Infant que va des del Forat negre fins a on s'ha asfaltat recentment. Cost aproximat: 95.000 euros (90 vots)
  • Adequar el pati de l'Escola Valdelors de Vandellòs. Cost aproximat: 25.000 euros (88 vots)

El consistori executarà aquestes propostes, que tenen un import total de 209.000 euros, amb càrrec al pressupost municipal d’inversions de 2019.

En aquesta edició dels Pressupostos Participatius, el percentatge de votació ha arribat al 10,2%. Un percentatge que representa més del doble de l'any passat, que va ser del 4,02%; i que és elevat en comparació amb l’aconseguit als municipis de l’entorn.

L’alcalde, Alfons Garcia, ha valorat positivament aquest increment de la participació, tot i que també ha afirmat que «l’administració local ha de continuar treballant per apropar-se a la ciutadania i millorar els canals de comunicació».

Temas

  • Vandellòs
  • L'Hospitalet
  • pressupost

Comentarios