Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Condemnat a 21 anys i sis mesos de presó l'autor de l'atracament mortal a una sucursal bancària de Cambrils el 2010

L'Audiència de Tarragona considera Manuel Amancio Álvarez responsable dels delictes d'assassinat i robatori amb intimidació amb el vot particular en contra d'una magistrada

Whatsapp
L'acusat, Manuel Amancio Álvarez, el dimecres 10 de juny a la sala de vistes de l'Audiència de Tarragona. FOTO: ACN

L'acusat, Manuel Amancio Álvarez, el dimecres 10 de juny a la sala de vistes de l'Audiència de Tarragona. FOTO: ACN

L'Audiència de Tarragona ha condemnat a 21 anys i sis mesos de presó Manuel Amancio Álvarez per l'assassinat de la caixera Estela Calduch durant l'atracament d'una sucursal del Banc de Santander a Cambrils (Baix Camp), l'any 2010. La sentència, concretament, atribueix a Álvarez, àlies 'el Bravo', els delictes d'assassinat, robatori amb intimidació i ús d'arma en grau de temptativa així com tinença il·lícita d'armes. El tribunal considera provat que Álvarez, juntament amb un segon home, va disparar contra la jove empleada que exercia aquell dia com a caixera "amb la intenció d'atemptar" contra la seva vida. La sentència ha comptat amb el vot particular absolutori d'una dels tres magistrats.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También