Cós Blanc de Salou: Una Festa Major amb una clara aposta pel talent local

Avui se celebra la Gran Festa Disco, demà la VII edició de la Skate Parkty i dissabte, la Matinada Jove i la Cós Blanc Night

30 enero 2020 09:40 | Actualizado a 30 enero 2020 10:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Salou aposta pel talent local durant la Festa Major d’hivern de Salou 2020. El dia gran de la Festa Major d’hivern, el Cós Blanc, s’ha preparat un conjunt d’activitats perquè el jovent gaudeixi de la celebració. Així, a les 6.30 h, començarà la Matinada Jove, amb la xaranga Estrella Band, des del carrer Advocat Gallego. Després de la cercavila de lluïment de carretel·les, a partir de les 14 h, es podrà gaudir de la Zona Jove, al costat de l’Envelat.

Un cop acabada la gran desfilada de la tarda del Cós Blanc, i després del gran ball, es podrà assistir a la Cós Blanc Night, amb els DJ Ash i Dj Franky Invernon, a partir de les 3 h de la matinada, a l’Envelat.

A l’Envelat

Avui dijous es podrà gaudir de l’actuació dels discjòqueis D-Lord, Joan Monty i Wolder, en el decurs de la Gran Festa Disco, a partir de les 13 hores, a l’Envelat.

El DJ Joan Monty repetirà, acompanyat pels Dj Moncho i DJ Plucky, a la Festa Disco Flúor Cós Blanc, el divendres, 31, a les 23 hores.

D’altra banda demà divendres els amants de l’skate podran apropar-se al parc de Manuel Albinyana, on se celebrarà la VII edició de la Skate Parkty, a partir de les 18 hores.

Cal destacar també la Salou’s Youth Night, que s’ha celebrat aquesta passada nit; una festa que ha comptat amb les actuacions dels salouencs: May, Ander y Rossi, Saîk Promîse, i Aiem.

Les nits d’avui i demà hi haurà un punt d’informació i prevenció del consum de drogues i alcohol, a càrrec de SomNit, de la Creu Roja, que treballarà amb el Punt Violeta i Multicolor.

Comentarios
Multimedia Diari