Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Cunit situa la figura de Charlie Rivel com a ambaixador de la marca turística Penedès Marítim

Juntament amb Cubelles engega una nova fase de promoció conjunta sota el lema 'Slow Barcelona'

ACN

Whatsapp

Els Ajuntaments de Cubelles (Garraf) i Cunit (Baix Penedès), han escollit la figura del pallasso Charlie Rivel com a ambaixador de la marca turística Penedès Marítim. Els dos municipis volen utilitzar el ressò de l'artista, nascut a Cubelles el 1896, per explotar diversos recursos actuals, com la seva Exposició-Museu Permanent i la Mostra anual de Pallassos. Al mateix temps, han engegat una nova campanya de promoció conjunta sota el lema 'Slow Barcelona', amb la intenció de destacar Cubelles i Cunit com a destí familiar prop de la capital catalana. Aquestes són les dues línies principals de treball que recull el nou Pla Estratègic 2015-2019 de la marca Penedès Marítim.

Tot i que Cubelles i Cunit formen part de les marques turístiques Costa Barcelona i Costa Daurada, els dos municipis persisteixen en explotar la submarca Penedès Marítim creada l'any 2012 per destacar així la seva singularitat a cavall de dues comarques. Així, dins la planificació dels propers 4 anys, estudien crear un festival de música de forma conjunta i definir rutes enoturístiques, gastronòmiques i culturals.

A nivell de difusió, la intenció és reforçar la promoció a tot el territori català, amb especial atenció als municipis de l'Eix Diagonal -que travessa el Bages, l'Anoia i l'Alt Penedès- i també a les Terres de l'Ebre. El regidor de Turisme i Patrimoni de Cunit, Jaume Casañas, defensa que el Penedès Marítim es vol erigir com a insígnia del turisme familiar perquè "té tots els ingredients per ser el destí ideal d'aquest tipus de turisme", ja que assegura que "ofereix una varietat d'atractius que no tenen altres llocs".

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También