Desinsectació i desratització als edificis municipals de Torredembarra

S'ha dut a terme la contractació d'emergència d'aquest servei atès que l'adjudicació del nou contracte va quedar aturada

01 junio 2020 18:40 | Actualizado a 02 junio 2020 15:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquests dies s’han dut a terme les tasques de desinsectació i desratització dels edificis municipals, inclosos aquells que encara romanen tancats i en especial les tres escoles abans de la seva obertura a part de l'alumnat a partir de l’1 de juny.

Es tracta d’una actuació que es du a terme mensualment per evitar, en especial, la proliferació de rates i paneroles en edificis, però que va quedar interrompuda per l'esclat de la Covid-19.

Amb l'arribada del bon temps, el desconfinament i en previsió de l'obertura al públic de les diferents dependències municipals, s'ha dut a terme la contractació d'emergència d'aquest servei atès que l'adjudicació del nou contracte va quedar aturada per la resolució de la suspensió d'actes administratius amb motiu també de l’estat d’alarma decretat per la Covid-19.

S'espera que en uns dies es pugui dur a terme l'adjudicació del servei, un cop aixecada l'esmentada suspensió, per tal d'iniciar els tractaments en el clavegueram previstos per als mesos de juny, juliol i agost.

Comentarios
Multimedia Diari