Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Detenen quatre homes i una dona pels aldarulls després de la mort d'un manter

Amb aquestes, són ja 11 les persones arrestades pels avalots arran de la mort d'un home quan fugia d'una operació contra el 'top manta'

ACN

Whatsapp
La tensión entre senegaleses y agentes marcó toda la jornada del día de ayer en Salou. FOTO: A.ESCODA

La tensión entre senegaleses y agentes marcó toda la jornada del día de ayer en Salou. FOTO: A.ESCODA

Aquest dijous a la tarda, els Mossos d'Esquadra van detenir cinc persones per la seva presumpta participació en els aldarulls violents del passat 11 d'agost al municipi de Salou, al Tarragonès, avalots que es van viure després de la mort d'un manter senegalès durant una operació contra el 'top manta'. Els detinguts són una dona i quatre homes, de nacionalitat senegalesa i veïns de Salou. Se'ls acusa de presumptes delictes de desordres públics i de danys per barrar el pas a la policia o llençar pedres i pals contra els agents i els vehicles policials. Amb aquestes detencions són onze els arrestats implicats en aquests incidents. Els primers arrests es van dur a terme el 2 de setembre, també a Salou.

La primera persona detinguda és una dona de 22 anys a qui se li imputa el delicte de desordres públics per haver arrossegat contenidors per barrar el pas dels vehicles policials i dificultar l'actuació de la policia en el context dels aldarulls que es van viure a Salou el passat 11 d'agost. El segon i tercer arrestat són dos homes de 27 i 28 anys. També se'ls imputa un delicte de desordres públics per obstaculitzar les vies del tren i llançar pedres i pals contra els agents actuants amb el resultat d'un efectiu policial lesionat. Al quart detingut, un home de 30 anys, se li imputa un delicte de desordres públics per llançar objectes contundents contra vehicles policials. I al cinquè detingut, un home de 33 anys, se li imputa un delicte de desordres públics i un altre de danys efectuat contra vehicles policials.

Els cinc detinguts van ser traslladats a dependències policials i està previst que, a partir de dissabte, passin a disposició del jutjat de guàrdia de Tarragona.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También