Detingut un jove per robar un rellotge i diners a un pacient del CAP de Torredembarra

La Policia Local deté a un veí de Roda de Berà que abans d'aquest delicte hauria alterat l'ordre en dos carrers de la ciutat.

13 junio 2017 12:06 | Actualizado a 13 junio 2017 12:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Agents de Policia Local de Torredembarra han detingut aquesta matinada a un jove de 21 anys i veí de Roda de Berà com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força i un altre de delicte de lesions.

Els fets han ocorregut aquesta passada mitjanit quan la Policia Local ha rebut una trucada per una possible alteració de l’ordre a la via pública al carrer de Pere Badia. En arribar els agents al lloc, els testimonis han comentat als agents locals que les persones implicades acabaven de marxar.

Dues hores més tard, ja aquesta matinada, els agents han localitzat aquestes mateixes persones al carrer del Casalot on estaven discutint, i han identificat les dues parts implicades en la discussió i han estat denunciades administrativament per alteració de l’ordre.

Posteriorment, una trucada procedent del Centre d’Assistència Primària (CAP) de Torredembarra ha alertat els agents de la Policia Local ja que hi havia dos nois barallant-se al centre mèdic.

Tot seguit, els agents han comprovat que es tractava de les mateixes persones, i davant les lesions que presentava un dels nois, s’ha procedit a la detenció del presumpte autor de les lesions.

Mentres estaven al CAP el detingut hauria robat diners i el rellotge a l'altre jove i per aquesta raó se l'imputa un delicte de robatori amb força.

Comentarios
Multimedia Diari