Detinguts tres homes quan robaven en una casa a Segur de Calafell

La ràpida resposta dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local  va permetre detenir els autors dins l'immoble.

17 noviembre 2017 12:27 | Actualizado a 20 noviembre 2017 19:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria del Vendrell van detenir aquest dimarts a la nit, tres homes de 23, 27 i 29 anys, de nacionalitats txeca i eslovena, un amb domicili a Barcelona i els altres dos sense domicili conegut, com a presumptes autors d’un robatori amb força en una casa.

Faltaven pocs minuts per a la mitjanit d’aquest dimarts quan un veí de Segur de Calafell va alertar la policia ja que va escoltar trencadissa de vidres en una casa del carrer Antoni Almanzor.

Ràpidament, les patrulles de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra van arribar al lloc i van trobar un home, amb un tornavís a la mà, dins de la zona enjardinada d’una casa.

Els agents hi van accedir i van detenir-lo, tot i la seva resistència. Tot seguit, van comprovar que els accessos a la casa estaven forçats i van escoltar sorolls a l’interior.

Els policies van accedir a la casa i van trobar dos homes, carregats amb motxilles, que en ser descoberts van intentar fugir per la finestra de la cuina. Tot i això, se’ls va interceptar i detenir a l’exterior de la casa.

A l’interior de les motxilles duien eines per cometre robatoris i objectes que acabaven de sostreure, com una taula d’efectes de so, comandaments electrònics i una màquina d’afaitar.

Els detinguts, dos d’ells amb tres antecedents policials cadascun, van passar ahir dijous a disposició judicial i van quedar en llibertat amb càrrecs.

Comentarios
Multimedia Diari