El 13 de novembre torna el “Posa’t la Gorra!” a PortAventura

Les entrades, que tenen un preu de 27 euros amb la gorra inclosa, es poden comprar fins al 12 de novembre

01 octubre 2021 18:00 | Actualizado a 05 octubre 2021 12:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest 2021, l’AFANOC Tarragona celebrem 19 anys del “Posa’t la Gorra!”. 19 edicions plenes de festa, alegria, gorres de tots els colors i dissenyadors i, sobretot, molta solidaritat.

És la campanya més important i representativa de l’associació, i la primera font de recursos per finançar els serveis que oferim des de les delegacions, els hospitals i la Casa dels Xuklis a totes les famílies amb un infant o adolescent amb càncer.

Per aquest motiu, el proper 13 de novembre volem tornar a omplir PortAventura Park de gorres. Malgrat que l’edició d’enguany tindrà un format diferent degut a les restriccions de la COVID-19, tothom que vulgui podrà visitar el parc a un preu reduït: entrada més gorra per només 27 euros. Aquestes es podran comprar del 4 d’octubre al 12 de novembre al web www.posatlagorra.org.

Pel que fa a la gorra, dissenyada per la marca Natura, es podrà recollir el mateix dia del “Posa’t la Gorra!” a l’estand de l’AFANOC ubicat a la plaça de la Xina del parc temàtic de les 10.30 a les 14 h; o en qualsevol de les tres delegacions de l’AFANOC: Tarragona (C/ Adrià 9, baixos), Lleida (C/ Quatre Pilans 7 baixos) o Barcelona (C/ Hipàtia d’Alexandria 5-7) fins al 12 de novembre presentant l’entrada.

El “Posa’t la Gorra!” és una jornada per gaudir de l’ambient, les atraccions i els espectacles, però sobretot, és una oportunitat per ajudar-nos a l’AFANOC a continuar al costat dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies i a mantenir la gratuïtat dels serveis que els oferim.

Comentarios
Multimedia Diari