El 16 de maig, donació de sang al pavelló d’esports de Vila-seca

També hi haurà disponible la inscripció al registre de donants de medul·la òssia, dins la campanya de suport a l’Adrià

12 mayo 2020 17:31 | Actualizado a 12 mayo 2020 17:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Vila-seca s’ha sumat, juntament a altres poblacions, a oferir un espai per a garantir les donacions de sang a Catalunya durant aquests dies. Tot i que en aquests moments la reserva per a poder fer donacions ja està complerta, la donació de sang a Vila-seca es podrà fer el dissabte 16 de maig al Pavelló Municipal d’Esports de Vila-seca, de 10.00 a 14.00 h i de 16.30 a 20.30 h.

A més de la donació de sang, Vila-seca participa a la campanya per a donar suport a l’Adrián, un nen de 6 anys de Cambrils que pateix leucèmia. A més de sang, les persones com l’Adrián necessiten també altres components sanguinis i un transplantament de medul·la òssia. Prèviament a la donació de sang, qui ho desitgi i sigui una persona sana menor de 40 anys, podrà inscriure’s com a donant al registre de donants de medul·la òssia.

Una familia de Cambrils busca un donante de médula para su hijo de cinco años

Adrián Valadés cumplirá 6 años el día 30. Sólo quiere y desea un regalo para su fiesta de cumpleaños: un donante de médula que sea compatible con la suya y pueda olvidarse de una leucemia que no le deja en paz desde que se le detectó en sus primeros años de vida.

Per a la tranquil·litat dels donants, el Banc de Sang i Teixits recorda que la donació es farà amb totes les mesures de seguretat possibles: es demanarà als donants que es rentin les mans, es recomana que emplenin el formulari des de casa, se’ls prendrà la temperatura i els sanitaris, per la seva banda, portaran guants i mascareta.

Comentarios
Multimedia Diari