Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Gran Recapte recollirà aliments a 16 supermercats de Cambrils i Vinyols

Voluntaris de Caritas i Creus Roja orientaran als compradors sobre els productes més necessaris divendres i dissabte 1 i 2 de desembre.

Diari de Tarragona

Whatsapp
La presentació de la campanya de recollida d'aliments s'ha presentat aquest matí de dimecres a Cambrils.

La presentació de la campanya de recollida d'aliments s'ha presentat aquest matí de dimecres a Cambrils.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; el regidor de Benestar Social, Josep Maria Vallès; el director de l’Escola Joan Ardèvol, Enric Masdéu, i representants de les tres entitats organitzadores han presentat avui el Gran Recapte del Banc d’Aliments que es realitza divendres dia 1 i dissabte 2 de desembre a 16 supermercats de Cambrils i Vinyols i els Arcs.  

L’alcaldessa ha destacat la feina del teixit associatiu i la solidaritat de Cambrils, que una vegada més s’afegeix a aquesta campanya de recollida d’aliments bàsics que es realitza simultàniament a tot el territori català.

Mendoza també ha destacat la implicació en l’educació en valors de l’Escola Joan Ardèvol, que enguany serà el centre de recollida, on es traslladaran els aliments recaptats per fer-ne el recompte i la classificació.

A continuació, el regidor de Benestar ha agraït la tasca de les tres entitats i de les 130 persones voluntàries que hi col·laboren, tant en els diferents punts de recollida com al magatzem pel triatge i classificació dels aliments, i a tota la gent solidària que compra i que fa possible el recapte. 

Per la seva banda, les representants de Càrites Sant Pere, Dolors Sabaté, i Càrites Santa Maria, Rosa Sabaté, i el representant de Creu Roja, Víctor Mangrané, han insistit en la importància de seguir les instruccions dels voluntaris sobre el tipus de productes més necessaris. L’objectiu és recaptar productes prioritaris d’alimentació (oli, llet, conserves de peix, cereals per esmorzar i infantils, pasta i llegums cuites), higiene personal (pasta de dents, xampú , gel i compreses) i neteja per la llar (sabó de rentar roba, sabó per rentar plats i lleixiu.

Els productes recaptats es destinaran a les associacions cambrilenques, que formen part de la xarxa de distribució d’aliments, que mensualment atenen a prop de 300 famílies de la ciutat en una situació de pobresa. El 2016 es van recollir més de 33.500 unitats d’aliments.

A més de subministrar aliments bàsics a les persones més necessitades del nostre entorn, El Gran Recapte vol conscienciar a la població d’aquesta realitat de pobresa alimentària que pateixen algunes persones.

Temas

Comentarios

Lea También