El PP de Salou critica els pressupostos per ser 'poc rigurosos i gens transparents'

27 noviembre 2017 18:20 | Actualizado a 27 noviembre 2017 18:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Dimecres es celebrarà el ple on s'hauràn d´aprovar els pressupostos municipals de l'Ajuntament de Salou per l'any 2018, uns comptes generals que el PP de Salou qualifica de "poc rigorosos, gens transparents i sense criteris de prioritat".

Els populars han qualificat d'inconcebible que hi hagi tres partides pressupostàries que no concretin la despesa. "Com és possible que sota els conceptes de despeses diverses, esdeveniments no programats i fons de contingències dediquin gairebé 2,5 milions d´euros?", es pregunta el portaveu Mario García.

El regidor popular, a l'oposició afegeix que "això només denota manca de planificació i poca rigorositat, a més d'una falta de transparència absoluta. Els nostres veïns tenen el dret a saber en què ens gastem els seus impostos, i evidentment, així és impossible".

Pel líder popular “és evident que l´equip de Govern té prioritats molt diferents a les reals del nostre municipi, per que pressuposten en comunicació institucional i despeses diverses d'alcaldia més de 170.000 euros mentre que la quantiat destinada a promoció de la ciutat és de només 25.000 euros".

A més, els populars han qualificat d'excessiva la partida pressupostària destinada al capítol de personal, en considerar que no és normal que gairebé el 40% del pressupost, gairebé 16,5 milions, vagi destinat a pagar nòmines. Segons García: "És inconcebible que des de l'any 2012 aquesta partida hagi crescut quasi bé en dos milions d'euros. Qualsevol empresa en aquesta situació estaria destinada a la fallida", ha advertit.

Finalment han criticat la manca de planificació a l´hora d´executar les inversions previstes a l´actual pressupost, on gairebé 1,5 milions d'euros no s´han materialitzat, gran part dels mateixos destinats a infraestructures i obres als carrers, quan existeix un reclam social referent a la manca de manteniment dels mateixos.

Comentarios
Multimedia Diari