Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El concurs l’Institut Emprèn premia els millors estudiants de Salou

Un total de 64 alumnes de l’institut Jaume I, del Marta Mata i de l’Escola Elisabeth s’han presentat en aquesta vuitena edició del certamen, que organitza la regidoria de Promoció Econòmica de Salou. Ha repartit aquest dimecres 2.000 euros entre els 4 projectes seleccionats

Diari de Tarragona

Whatsapp
Foto de grup dels premiats en el concurs Institut Emprèn que organitza l'Ajuntament de Salou.

Foto de grup dels premiats en el concurs Institut Emprèn que organitza l'Ajuntament de Salou.

Avui s’han lliurat els premis de la vuitena edició de l’Institut Emprèn, un concurs que organitza la regidoria de Promoció Econòmica de Salou i que busca implicar els joves que cursen cicles formatius i batxillerat de la ciutat en el foment de l’empresa i l’auto-ocupació.

En aquesta edició s’han presentat fins a 64 estudiants a concurs, els quals han presentat diverses propostes de negoci que ha valorat un jurat que ha examinat fins a 26 treballs. Finalment, el jurat ha premiat quatre projectes i s'han distingit quatre treballs més amb un diploma.

El veredicte, el qual s'ha procedit a llegir en veu alta aquest matí en una sala plena de gom a gom amb els participants, ha distingit els següents treballs:

PREMI AL MILLOR PROJECTE EMPRESARIAL, valorat en : 500 € ha estat una sabatilla esportiva que incorpora una plataforma aspiradora, ZASP 2000, format pels alumnes de l’Escola Elisabeth: Alexandra Corral, Silvia Faura, i Helena Menor.

PREMI AL PROJECTE MÉS BEN TREBALLAT, valorat en : 500 € ha estat per BE EASY SLNE, format pels alumnes de l’ Institut Jaume I: Júlia Bono i Elena Ros, les quals han proposat un servei de càtering especialitzat adaptat a diferents intoleràncies alimentaries i demandes especifiques.

PREMI AL PROJECTE MÉS INNOVADOR, valorat en : 500 € per GOTAL TONIC, format pels alumnes de l’Institut Marta Mata: Cristina Moreno i Patricia Rubio. Es tracta d’un líquid especial per a persones daltòniques que proporciona una visió total dels colors a qui l’utilitzi.

PREMI AL PROJECTE MÉS RESPONSABLE SOCIALMENT, valorat en : 500 € per CAPGIREM, format pels alumnes de l’Institut Jaume I: Montse Girona i Lluïsa Vinaixa. Capgirem és un supermercat de proximitat adaptat per a persones amb alguna discapacitat.

A més s'han concedit fins a quatre mencions: DIPLOMA PER AFAVORIR EL CONSUM RESPONSABLE per a TVSION COOL, format pels alumnes de I’Institut Jaume I: Raúl de la Cruz, i Yulia RYbakova; un DIPLOMA PEL COMPROMÍS AMB EL MUNICIPI DE SALOU per a SEE WELL, format per l’alumna de l’Institut Marta Mata: Marta Mateo; i un DIPLOMA A L‘EFICIÈNCIA ENERGÈTICA I RESPECTE PEL MEDI AMBIENT pel treball LEGACY, format pels alumnes de l‘Escola Elisabeth: Pablo García, Juan Oyonate, Gerard Pascual, i Daniel Rogach. La darrera MENCIÓ ESPECIAL, amb DIPLOMA ha estat per WAKECARP, format per les alumnes de l’Institut Jaume I: Anaïs Inglés, Rocío Ferreyra, i Belén Moya.

El jurat ha estat format per Marta Moya, professora de l’Escola Elisabeth; Jesús Vidal, professor de l’INS Jaume I; Estefania Muñozo, professora de l’INS Marta Mata, i Montse Vendrell, tècnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Salou.

Abans del lliurament de premis, l’alcalde, Pere Granados, ha volgut junt amb la resta de membres de la taula presidencial donar suport als joves participants i els ha adreçat unes paraules dient que “aquests premis tenen l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor als centres d’educació secundària del Municipi”, a més d’assegurar que “els joves heu de treballar en el camp de l’emprenedoria i la generació d’idees de negoci com opció per a la realització professional”.

Per la seva part, la regidora de Promoció Econòmica, Martina Fourrier, ha explicat com “aquest concurs té l’objectiu fomentar la cultura emprenedora dels més joves amb la col·laboració estreta dels centres educatius i busquem fomentar la iniciativa i la creativitat dels joves del municipi en l’àmbit de la generació d’idees empresarials i generar auto-ocupació”.

Temas

Comentarios

Lea También