Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El cos de la Policia Local de Cambrils rep la Medalla d’Honor del Parlament

Una representació de 12 agents acompanyats de l'alcaldessa Camí Mendoza i la regidora de Seguretat Ciutadana, Yolanda Quílez.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Acte d'homenatge el passat diumenge a la Generalitat.

Acte d'homenatge el passat diumenge a la Generalitat.

El cos de la Policia Local ha rebut, aquest diumenge 10 de setembre, la Medalla d’Honor del Parlament de Catalunya, en la categoria d’or, en un acte celebrat a la mateixa institució.

La Mesa del Parlament ja va anunciar, el 22 d’agost, l’atorgament de la Medalla d’Honor del Parlament de Catalunya com a mostra de gratitud per la dedicació, l’esforç i la valentia del cos en la seva actuació de resposta immediata als atemptats comesos a Cambrils el passat 18 d’agost.

Cambrils
Representació de la plantilla de la Policia Local de Cambrils.

En l’acte, també s’ha concedit la Medalla d’Honor al Cos de Mossos d’Esquadra, a la Guàrdia Urbana de Barcelona, als Bombers de la Generalitat, als Bombers de Barcelona, al Sistema d’Emergències Mèdiques i Urgències de Catalunya, a la Direcció General de Protecció Civil, al Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona, a Creu Roja Catalunya i a l’Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya.

El cap de la Policia Local de Cambrils, Sr. Josep Muñoz, ha estat l’encarregat de recollir la medalla de la mà de la Presidenta del Parlament, la Sra. Carme Forcadell.

En el lliurament de la Medalla d’Honor, el cos de la Policia Local, representat per onze membres, ha estat acompanyat per l’Alcaldessa de Cambrils, la Sra. Camí Mendoza, i la Regidora de Protecció Ciutadana i Mobilitat, la Sra. Yolanda Quílez.

L’acte va comptar amb la presència d’autoritats com el President de la Generalitat, el Molt Honorable Sr. Carles Puigdemont; l’Alcaldessa de Barcelona, la Sra. Ada Colau; la totalitat del Govern de la Generalitat; expresidents de la Generalitat i de la Cambra; diputats i diputades del Parlament, entre d’altres.

Temas

Comentarios

Lea También