Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els joves de l’Institut de Roda de Berà organitzen el seu Gran Recapte particular

Un grup de set amics van recollir més de 200 quilos d’aliments i productes de primera necessitat

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Aj. Roda de Berà

FOTO: Aj. Roda de Berà

La Regina, l’Unai, el Xavi, el Tomás, el Cristian, el Juan i la Laura, alumnes de l’Institut Roda de Berà, van pensar que seria bona idea organitzar, en el marc de la campanya solidària nacional el Gran Recapte d’Aliments, un recapte particular, dins del propi centre.

Amb l’ajuda del coordinador, Josep Maria Fortuny, i de la professora Estela Simó, així com amb la implicació de la resta del professorat i de tot l’alumnat, van organitzar la campanya solidària com si d’un concurs es tractés, per tal d’incentivar la participació. Fins i tot van editar un vídeo el qual va ser difós a través de les xarxes socials per convidar a tots a participar-hi.

Cada aliment i producte d’higiene tenia un valor diferent, per exemple, un pot de cigrons valia un punt; l’escuma d’afaitar dos punts; i els bolquers, els potitos infantils o el xampú tenien un valor màxim de tres punts. Totes les classes van competir entre elles portant el màxim de productes per esdevenir les guanyadores, i finalment van ser les classes de 1rA i 3rC les millors.

En total es van aconseguir recaptar més de 200 quilos d’aliments i productes de primera necessitat, els quals han estat donats al Punt de Distribució d’Aliments de Roda de Berà.

Aquesta setmana, la regidora d’Acció Social, Teresa Ferré, va ser-hi amb els impulsors d’aquesta acció, així com amb els delegats de les classes guanyadores, Judith Muñiz, de 1rA, i Claudia Sánchez i Álex García, de 3rC, i amb els seus tutors, Joan Roig i Magda Juan, per tal de donar-les-hi les gràcies a tots i totes per posar en marxa aquesta gran iniciativa solidària.

Temas

Comentarios

Lea También