Els municipis de la Costa també es bolquen amb les malalties minoritàries

Diverses localitats també van realitzar ahir, i durant la setmana, tota mena d’activitats en favor de 
La Marató de TV3

16 diciembre 2019 07:30 | Actualizado a 16 diciembre 2019 08:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

A Salou, una xerrada per conèixer les malalties minoritàries, el taller ‘Com parar una taula de Nadal’ i la ‘4a Marató de Contes Solidaris’ són les activitats que es van dur a terme el dimecres i el dissabte de la setmana passada, a la Biblioteca, amb la finalitat de recaptar fons per La Marató de TV3. A l’Escola Salou, per exemple, fa anys que participen amb el programa solidari. Aquest curs els alumnes de l’escola van preparar una marató solidària, el divendres 29 de novembre, per recaptar diners en favor de les malalties minoritàries.

L’Ajuntament de Torredembarra, a través de l’Escola Municipal d’Adults Mar de Lletres, va organitzar ahir una caminada popular de sis quilòmetres. La sortida fou al Patronat Antoni Roig, a les deu del matí. Les inscripcions incloïen un donatiu mínim de dos euros. També a Torredembarra, l’Associació Vogadors de Rem Baix a Mar Torredembarra va convidar tothom a Vogar per La Marató, de dos quarts d’onze del matí a dos quarts de dues del migdia, al local de l’Associació al Port de Torredembarra.

Setmanes d’activitats

A Altafulla, va haver dissabte una caminada popular amb sortida des de la plaça Portalada fins a la platja pel camí del riu Gaià i tornada a la plaça Portalada. A l’arribada, els participants van gaudir d’esmorzar solidari de coca i xocolata i pastissos casolans, i, a continuació, bingo familiar, a l’Escola La Portalada. Tota la recaptació va estar destinada a La Marató de TV3.

Per la seva banda, a Roda de Berà ahir es van celebrar nombrosos actes, com caga tió gegant, truita gegant, tir amb arc, futbolí, ping-pong, mini-pista de tennis al Club Tennis Barà, minicircuit de cotxes radio control, pinta-cares i venda de pins i xapes, taller de Nadal, tallers de postals de Nadal, photocall de Frozen o venda de gofres i de bijuteria de puntes de coixí.

Així mateix, a Creixell, el passat divendres dia 6, al Casal municipal, va tenir lloc un berenar solidari a càrrec de les associacions del municipi; dissabte 7, un concert solidari amb Aisha Fai; i el passat dimecres ioga solidari amb la participació d’Ana Hersa del Club Gimnàs Creixell.

Comentarios
Multimedia Diari