Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els treballs de manteniment del cementiri municipal de Salou avancen a bon ritme

S’inverteixen 74.224,16 euros per dur a terme les diferents actuacions de millora i conservació del recinte

Diari de Tarragona

Whatsapp
Els operaris treballant al cementiri municipal del Salou.

Els operaris treballant al cementiri municipal del Salou.

Aquest matí, el regidor de Serveis Generals, Jesús Barragán, juntament amb tècnics municipals, i membres de la concessionària Mémora, han dut a terme una visita al cementiri municipal per tal de veure l’estat de les obres de manteniment que s’hi estan duent a terme.

L’actuació, comprèn diversos aspectes de millora de l’aspecte general de l’equipament; i de fet, s’està actuant a totes aquelles zones on s’està desprenent l’arrebossat de la paret, on posteriorment s’hi procedirà a pintar.

Salou-cementiri
El regidor Jesús Barragán amb l'arquitecte
municipal, Josep M. Ferran, i un representant
de la concessionària Mémora.

També s’han iniciat els treballs de pintura a diferents elements metàl·lics per evitar-ne l’oxidació.

A més, els treballs afecten també al canvi integral dels sistema de reg, així com d’enllumenat tant a l’exterior com a l’interior del recinte, amb la creació d’un nou sistema aprofitant els moviments de terres previstos pel nou reg.

Respecte als banc existents en el recinte, aquests, seran substituïts per nous models i nou mobiliari urbà. Per últim, la concessionària s’encarregarà dels treballs de canalització dels diferents desaigües per evitar estancaments.

Barragán, destacava que “son unes millores necessàries que permetran millorar aquest equipament públic donant millors prestacions als visitants”.

“Amb aquestes modificacions i reformes al recinte del cementiri es canviarà substancialment l’aspecte” ha afegit Barragán. Cal recordar que el cementiri va ser inaugurat l’any 1993 i des d’aleshores s’han fet dues ampliacions.

Aquests treballs, a càrrec de la concessionària, suposen una inversió de més de 74.224 euros i es preveu que s’enllesteixin passat l’estiu.

Temas

Comentarios

Lea También