Más de Costa

Enxampats dos menors que robaven a Vilafortuny

Whatsapp

Dimecres, al carrer Tulipes de la urbanització Proacosa, el propietari d’un habitatge va observar com dos joves sortien ràpidament del seu habitatge, el qual estava tot regirat, per efectuar-hi un robatori.

La víctima va donar avis a la Policia Local de Cambrils, que va desplaçar diverses patrulles a la zona per localitzar els sospitosos. Després de fer-se una intensa batuda, els agents varen localitzar pels carrers de Vilafortuny als dos subjectes i els van detenir en dos llocs diferents. Són menors d’edat i residents a Mont-roig del Camp, han informat fonts policials.

El primer dels menors li consta diversos antecedents i requeriments pendents: esbrinament de domicili; ordre d’allunyament i de prohibició de comunicació envers una dona; atemptat contra els agents de l’autoritat i trencament de condemna del mes de setembre de l’any 2016 a Miami Platja, i delicte de violència física en l’àmbit de la llar el gener del 2016 a Mont-roig del Camp. Igualment, li consten cinc antecedents policials més pels municipis de Cambrils, Mont-roig del Camp i Reus.

Quant al segon menor detingut dimecres a la tarda, també li consten antecedents policials i requeriment pendent d’esbrinament de domicili.

Un cop efectuats tots els tràmits de denúncies i d’atestats, els dos detinguts han estat lliurats als Mossos d’Esquadra a l’espera de passar a disposició judicial.

Temas

  • COSTA

Lea También