Enxampats dos menors que robaven a Vilafortuny

19 mayo 2017 16:41 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Dimecres, al carrer Tulipes de la urbanització Proacosa, el propietari d’un habitatge va observar com dos joves sortien ràpidament del seu habitatge, el qual estava tot regirat, per efectuar-hi un robatori.

La víctima va donar avis a la Policia Local de Cambrils, que va desplaçar diverses patrulles a la zona per localitzar els sospitosos. Després de fer-se una intensa batuda, els agents varen localitzar pels carrers de Vilafortuny als dos subjectes i els van detenir en dos llocs diferents. Són menors d’edat i residents a Mont-roig del Camp, han informat fonts policials.

El primer dels menors li consta diversos antecedents i requeriments pendents: esbrinament de domicili; ordre d’allunyament i de prohibició de comunicació envers una dona; atemptat contra els agents de l’autoritat i trencament de condemna del mes de setembre de l’any 2016 a Miami Platja, i delicte de violència física en l’àmbit de la llar el gener del 2016 a Mont-roig del Camp. Igualment, li consten cinc antecedents policials més pels municipis de Cambrils, Mont-roig del Camp i Reus.

Quant al segon menor detingut dimecres a la tarda, també li consten antecedents policials i requeriment pendent d’esbrinament de domicili.

Un cop efectuats tots els tràmits de denúncies i d’atestats, els dos detinguts han estat lliurats als Mossos d’Esquadra a l’espera de passar a disposició judicial.

Comentarios
Multimedia Diari