Es busquen voluntaris per a la gossera i les colònies de gats del Vendrell

Actualment hi ha onze gossos a la gossera, la majoria dels quals no porten xip, fet que impossibilita conèixer l’origen de l’animal i dificulta poder retornar-lo a la seva família

23 septiembre 2017 16:58 | Actualizado a 23 septiembre 2017 17:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

En Vendrell necessita voluntaris per passejar els gossos del refugi i controlar les colònies de gats. El refugi compta amb 14 gàbies per a gossos que estan a l’espera que se’ls trobi una família d’adopció o d’acollida. Els gossos s’estan 21 dies a la gossera esperant que algú els reclami. Si l’amo no apareix, s’inicia el procés d’adopció.

Actualment hi ha onze gossos a la gossera, la majoria dels quals no porten xip, fet que impossibilita conèixer l’origen de l’animal i dificulta poder retornar-lo a la seva família. El refugi ha començat una campanya per conscienciar sobre l’ús del xip i es planteja ampliar la seva presència a xarxes socials, un bon sistema per trobar els propietaris dels gossos perduts. El regidor de Protecció Animal, Rafel Gosálvez, va explicar que està previst fer un cens dels animals que, a part d’identificar gossos, també servirà per fer un mapa de la necessitat de zones d’esbarjo.

Pel que fa als gats, hi ha una quarantena de colònies controlades, que se senyalitzaran amb cartells. A més, d’aquí a poc s’actualitzarà la base de dades de les persones autoritzades a visitar les colònies per donar menjar als gats.

Comentarios
Multimedia Diari