Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ferrari Land vol assolir la xifra rècord de 5 milions de visitants

El nou parc temàtic de PortAventura obre portes aquest divendres després de dos anys d'obres i una inversió de més de 100 MEUR

ACN

Whatsapp
Pla general del moment d'inauguració de Ferrari Land el 6 d'abril del 2017.

Pla general del moment d'inauguració de Ferrari Land el 6 d'abril del 2017.

Semàfor verd per a Ferrari Land, el nou parc temàtic de PortAventura que obrirà portes aquest divendres. El nou espai ha suposat una inversió d’uns 100 milions d’euros i ofereix onze atraccions, entre elles l’accelerador vertical ‘Red Force’, la muntanya russa més alta i més ràpida d’Europa. Aquest dijous s’ha fet l’acte inaugural del recinte, abans que els primers visitants puguin gaudir a partir de demà del nou parc dedicat a l’escuderia italiana -el segon que es construeix al món-. S’espera que l’obertura de Ferrari Land permeti passar de quatre a cinc milions de visitants anuals al complex de Vila-seca i Salou (Tarragonès) i convertir-lo en una destinació familiar “líder al món”. L’objectiu és que el parc ajudi a reforçar els mercats italià, alemany, belga, holandès i dels països nòrdics.

Temas

  • COSTA

Lea También