Fèlix Alonso revalida l'alcaldia d'Altafulla amb vuit d'onze possibles vots

L´Ajuntament serà governat per la coalició d´Alternativa Altafulla, amb cinc regidors al Ple, i l´Esquerra Independentista, amb tres

Redacció

Whatsapp
Foto: Cedida

Foto: Cedida

Fèlix Alonso ha estat investit aquest matí de nou alcalde d’Altafulla amb els vots favorables d’Alternativa Altafulla – Entesa (5), i de l’Esquerra Independentista d’Altafulla – EINA (3). D’aquesta manera, Alonso revalida l’alcaldia d’Altafulla amb una àmplia majoria de vots favorables del Ple, vuit d’onze possibles. En aquest sentit, Convergència i Unió havia presentat Pere Gomés com a candidat, i ha obtingut dos vots, mentre que Alberto Moreno, de Ciutadans, també s’havia presentat com a candidat obtenint un únic vot.

D’aquesta manera, per segon mandat consecutiu, Fèlix Alonso estarà al capdavant d’un govern format per Alternativa Altafulla, amb cinc regidors; i l’EINA, amb tres representants. Just ahir divendres presentaven les dues formacions el pacte de govern que els unirà quatre anys més. Per la seva banda, quedaran a l’oposició els dos representants de CiU, Pere Gomés i Xavier Rofes, i l’únic representant de Ciutadans, Alberto Moreno.

Aquesta setmana vinent se celebrarà el ple municipal que servirà per repartir les carteres a cada un dels regidors del govern municipal. L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha assegurat en el seu parlament que “continuarem al capdavant de la defensa del Baix Gaià, la seva ciutadania i el territori. Per un tercer fil que respecti a les persones, perquè la N’340 no sigui una ratera i un obstacle pel desenvolupament del sector turístic i la mobilitat de la gent”.

També ha parlat sobre el dret a decidir, i ha assegurat: “El dret a decidir d’un poble que vol ser sobirà per escollir quina forma volem construir el nostre futur. El dret d’autodeterminació dels pobles no és una frase buida de continguts, sinó la capacitat real que tots els pobles i la ciutadania de Catalunya també de poder exercir-la.”

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También