Francis Ortiz assumeix dues noves carteres a Mont-roig del Camp

Es fa càrrec de Festes i Participació Ciutadana, que se sumen a Acció Social i Gent Gran

09 octubre 2021 12:07 | Actualizado a 09 octubre 2021 12:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El cartipàs de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp es va modificar divendres després que l’alcalde Fran Morancho signés un nou decret de delegacions de l’Alcaldia als regidors/es mitjançant el qual la regidora Francis Ortiz assumeix les regidories de Festes i Participació Ciutadana, dues noves carteres que se sumen a les d’Acció Social i Gent Gran que mantindrà.

Ortiz Afronta els nous reptes després que al mes de setembre finalitzés el Pla de Barris, un programa creat per la Generalitat que ha permès implantar diverses accions al barri de La Florida de Miami Platja els últims 10 anys.

També, després del traspàs de l’àrea d’Educació a la regidora Elvira Montagud, que es va incorporar a l’equip de govern el passat mes de febrer de 2021.

Afronta els nous reptes després que finalitzés el Pla de Barris a La Florida

S’enceta d’aquesta forma una nova etapa de la regidoria de Festes, després de molts mesos sense poder oferir activitats presencials a causa de la Covid19 i que aquest mes de setembre ha reprès la programació amb les festes de Sant Jaume i de Sant Miquel.

Una àrea que requeia en el regidor Ángel Redondo que manté les regidories de Salut Pública, Entorn Natural i Esports.

Per la seva banda, la regidora Mei Benach, que fins ara portava la regidoria de Participació Ciutadana continua amb les regidories de Cultura i Polítiques d’Igualtat i de les Dones. Precisament aquesta última és una de les àrees que més es vol impulsar i que s’espera que més creixi els pròxims mesos.

Comentarios
Multimedia Diari