Galons de nou a Altafulla per la seva Festa Major

La Joves busca recuperar amb la gamma de vuit. Els Minyons comencen a dibuixar castells de futur. Altafulla vol la clàssica de set

14 septiembre 2019 10:42 | Actualizado a 16 septiembre 2019 17:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El municipi del Baix Gaià està de festa major i la Colla Jove Xiquets de Tarragona, els Min yons de Terrassa i els Castellers d’Altafulla buscaran rodar i consolidar castells.

La Colla Joves arriba condicionada per la caiguda de Sant Fèlix i un pel tocada per la llenya del 5de8 a la Diada Nacional de Valls. Els d’en Gassó busquen completar una diada de tràmit i recuperació amb l’objectiu d’estirar massa la màniga i afermar reptes de futur.

Tot i així, els de la camisa vermella no descarten portar algun castell de nou, a falta de confirmar els seus efectius finals. El pati del pou d’Altafulla, però, no veurà l’espadat emmanillat i haurà d’esperar a què la colla es recuperi i torni agafar el ritme per ultimar un octubre de pujada. 

Els Minyons de Terrassa baixen per tercer cop en el seu historial. El primer cop va ser el 1991. 27 anys després van tornar pel 45è aniversari de la colla local. 

Els malves els agradaria portar almenys un castell de nou i l’acompanyarien del 5de8, el 3de8 amb el pilar amb el pilar de set amb folre. Castells que estan ultimant per pujar-los un pis més cap a finals de temporada. 

Els amfitrions de la jornada, els Castellers d’Altafulla venen d’una temporada de tràmit i trinxeres renovant part del tronc i rodatge a moltes posicions per tal d’anar fent cantera de futur. 

Els de Ca l’ixart estan buscant afermar els galons de set i, avui per la seva Festa Major, els agradaria consolidar la clàssica amb el 3 i el 4 acompanyat del 2de6. Els de la camisa lila han ajuntat els dos bàsics en dues ocasions aquesta temporada. La primera per la Festa Major de la Riera i també a les Cultures. 

Reus vol folrar Terrassa

Els Xiquets de Reus actuen demà per la diada de l’Avi Emili a Terrassa on els agradaria portar, com a mínim, el 2de8 amb folre i el 4de8. Si aconsegueixen arrossegar les camises suficients, els de la camisa avellana no descarten portar també el 3de9 amb folre, castell que ja van estrenar-lo per la diada de Sant Pere.

Els de Reus estan traçant el seu camí amb la mirada posada per la diada de la Misericòrdia i el Mercadal amb un esplèndit rodatge de la gamma alta de vuit. 

La Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau vol aplanar el camí a Santa Tecla portant com a mínim un castell de vuit i la gamma alta de set avui pel 45è aniversari dels Xicots de Vilafranca. 

Els Nois de la torre van anul·lar ahir la seva assistència a la diada que tenien avui a Collbató. El motiu rau de la manca d’efectius tant a pinya com a tronc amb baixes d’últim moment. 

Comentarios
Multimedia Diari