Habiliten aparcament gratuït limitat per facilitar les compres a Altafulla

Els ciutadans hi podran aparcar el vehicle 15 minuts. S’inicia per Nadal però la idea és que tingui continuïtat
 

11 diciembre 2017 17:51 | Actualizado a 11 diciembre 2017 17:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Policia Local d’Altafulla ha implementat un nou sistema d’estacionament gratuït de temps limitat entorn de les diferents zones comercials del municipi.

Es tracta d’un sistema pioner al nostre territori, que consisteix en l’habilitació de diversos aparcaments a la plaça dels Vents, al barri marítim, així com als carrers de Dalt, Escoles i Mossèn Miquel Amorós, a la zona del poble. Aquestes places funcionen com si fossin zones de càrrega i descàrrega i permeten als ciutadans que puguin estacionar els seus vehicles durant 15 minuts, per tal que puguin fer les seves compres.

Promocionar el comerç

El sotsinspector de la Policia Local altafullenca, Àngel Fernández, subratlla que l’objectiu d’aquesta iniciativa és promocionar el comerç local, que la gent no hagi de sortir del municipi a fer les seves compres, «i facilitar la mobilitat a les zones de major activitat comercial». La voluntat és que es mantingui en funcionament un cop passades les festes de Nadal.

Per altra banda, la Policia Local d’Altafulla i els Mossos d’Esquadra han tornat a posar en funcionament l’anomenat Pla Grèvol, una campanya que s’activa cada any entre ambdós cossos de seguretat durant el període nadalenc, amb la voluntat de garantir la seguretat i la convivència ciutadana i potenciar la proximitat en un moment de gran activitat comercial. Es tracta, de fet, d’una iniciativa molt estesa en diferents poblacions de les comarques tarragonines.

A més a més, els agents han reforçat, per aquestes setmanes, la presència policial durant el dia, per tal de prevenir i reduir el risc de furts i robatoris en comerços, i estrebades al carrer.

Paral·lelament durant aquest període també està previst que es duguin a terme més controls de trànsit i de consum d’alcohol i drogues i dispositius, per prevenir que es produeixin incidències en l’àmbit de l’oci nocturn.

Comentarios
Multimedia Diari