Hard Rock manté la seva aposta per BCN World 'tot i tenir més oportunitats arreu d'Europa'

Hard Rock recorda que representaria una inversió de 2.500 milions d´euros i crearia més de 10.000 llocs de treball "directes i de qualitat"

19 mayo 2017 20:14 | Actualizado a 20 julio 2017 08:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Hard Rock International, en un comunicat emès aquest dijous, ha manifestat que "malgrat les nombroses oportunitats presents arreu d'Europa, creiem que la Costa Daurada reuneix les condicions ideals per al desenvolupament d'un centre d'oci i entreteniment de categoria mundial". D'aquesta manera, l'empresa referma la seva aposta en BCN World i el territori, a la vegada que remarca que durant els últims quatre anys ha treballat "estretament" amb les diferents administracions "per tal de complir amb tots els requisits específics". En aquest sentit, ha assenyalat l'estat espanyol i Catalunya com un "mercat clau" per la companyia, i s'ha compromès a compatibilitzar el projecte "amb les comunitats locals i amb el model de turisme familiar iniciat anys enrere per Port Aventura".

Segons el comunicat redactat des de la companyia, el projecte del Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou, anteriorment conegut com BCN World, es podrà dur a terme "en col·laboració amb inversors internacionals, així com amb el nostre principal col·laborador, Melco International". Hard Rock recorda que representaria una inversió de 2.500 milions d’euros i crearia més de 10.000 llocs de treball "directes i de qualitat", a més de generar centenars de milions en impostos, i ingressos directes i indirectes per a tot el territori. "Volem ser un agent actiu al Camp de Tarragona", asseguren.

"L’actual situació del CRT", continua el text, "és el resultat d'un llarg i meticulós procés que s'ha desenvolupat, en tot moment, sota l'estricte control de les administracions públiques". Per això, l'empresa aclareix que Hard Rock "no ha deixat de complir amb el marc legal vigent definit per la Generalitat de Catalunya en l'estricta observança dels estàndards socials, legals i mediambientals, orientada al desenvolupament del millor resort turístic integrat d'Europa". "Aquesta observança", afegeix, "només pot beneficiar la indústria turística a la demarcació de Tarragona i a Catalunya, un entorn en el qual la pràctica del joc és i ha estat legal des de fa ja dècades".

El comunicat exposa que, fins avui, han invertit "una gran quantitat de recursos financers i empresarials amb l'objectiu de definir un full de ruta clar i raonable que permeti portar un projecte d'aquestes dimensions a bon terme, complint amb totes les garanties i gaudint de les condicions pertinents". Per acabar, es refereix a la trobada que van mantenir dimecres passat amb el president Puigdemont i el vicepresident Junqueras, durant la qual des del Govern "s'han compromès a trobar una solució ràpida que dissipi la incertesa que pogués envoltar el projecte, en benefici de totes les parts implicades", afirmen. "Apreciem sincerament aquest enfocament pragmàtic de la situació i estarem encantats de seguir treballant i col·laborant amb el Govern", conclouen.

Comentarios
Multimedia Diari