Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Instal·lacions esportives noves al barri dels Munts de Torredembarra

L'espai es troba entre els carrers de Montmell i de Pàndols i comptarà amb cistelles de bàsquet, porteries i una pista de petanca 

Diari de Tarragona

Whatsapp
Els regidors rebent les explicacions tècniques. Foto: DT

Els regidors rebent les explicacions tècniques. Foto: DT

La construcció d’una pista doble poliesportiva al barri dels Munts ja es troba molt avançada. Dijous passat, els regidors de Via Pública i Manteniment, Valeriano Pino; d’Esport, Raúl García, i d’Urbanisme, Clara Solivellas, van visitar les obres i van conèixer de primera mà la seva evolució, rebent les explicacions tècniques sobre el seu desenvolupament.

Aquest espai poliesportiu a l’aire lliure es troba ubicat entre els carrers del Montmell i de Pàndols i comptarà amb cistelles de bàsquet, porteries i una pista de petanca. Pel que fa a les seves dimensions, són les mateixes que recomana el Consell Català de l’Esport: 44 m x 22 m. La inversió municipal és de 52.000 €.

Cal recordar que fa unes setmanes Torredembarra va estrenar una altra pista multiesportiva de lliure accés ubicada al carrer de la Rosella, a l’entrada de la Zona Esportiva Municipal (ZEM), al barri de Sant Jordi. Aquest espai es va condicionar ampliant el paviment de formigó, realitzant el tancament exterior i instal·lant un seguit de proteccions i una barana, a més cistelles de bàsquet i també porteries. Des de la seva obertura, ha tingut una molt bona acceptació per part de la ciutadania.

Temas

Comentarios

Lea También