Más de Costa

Ja es por demanar llicència d'activitat de restaurant musical a tot Salou

La Generalitat ha donat el vist-i-plau a la mesura on s´admeten les activitats de caràcter extraordinari, prèvia autorització i comunicació. Fins ara, només era possible a la zona d'oci nocturn

Redacció

Whatsapp
Imatge d'arxiu d'un local de restauració del carrer Colom de Salou. Foto: DT

Imatge d'arxiu d'un local de restauració del carrer Colom de Salou. Foto: DT

Després de gairebé un any de tramitació, l’Ajuntament de Salou ha rebut la l’autorització definitiva per tal de permetre l’activitat musical en establiments de restauració a tot el terme municipal. La novetat que incorpora aquesta modificació és que fora de l’àmbit musical, és a dir, en tot el terme municipal, s’admet la obertura de restaurants musicals i s’admeten les activitats de caràcter extraordinari, prèvia autorització i comunicació prevista legalment.

Malgrat tot, aquesta modificació manté la limitació establerta amb caràcter general respecte de les activitats musicals (discoteques, bars–musicals etc.), que continuen només essent admeses dins l’àmbit musical comprès entre l’Avinguda Andorra, Autovia Tarragona, carrer Pompeu Fabra, carrer Vendrell i carrer Torremolinos, i a la zona d’ús comercial situada al carrer Punta del Cavall davant de l’Hotel Cap Salou.

Segons han assenyalat des del departament de llicències es determina la figura del restaurant musical com “l’activitat que es realitza en un local que ofereix servei de restaurant, amb ambientació musical, reproduïda o produïda en directe, amb els límits que determini la normativa específica sobre contaminació acústica”. Pel regidor competent de l’àrea, Jesús Barragán, “aquest replantejament ve donat per una necessitat d’actualització del tipus d’oferta que podem donar al municipi perquè els temps canvien i la nostra normativa estava obsoleta en aquest sentit” i ha afegit que “en tot cas caldrà elaborar i aportar un projecte tècnic amb el contingut mínim previst per la normativa vigent, entre d’altra documentació tècnica”.

Els models i instàncies per la tramitació estan disponibles a http://www.ov.salou.cat/

Condicions:

-Les activitats s’han de realitzar dins del calendari de festes: festa major d’estiu, revetlles de Sant Joan, Festa major d’hivern, Nits daurades, cap d’any, dies festius de Setmana Santa, i dies festius de Nadal.

-En el cas de l’activitat extraordinària es realitzi fora del calendari de festes i revetlles populars, la competència per autoritzar-la és de la Generalitat de Catalunya, per la qual cosa s’efectuarà l’oportuna tramesa.

-La llicència s’ha de sol·licitar mínim amb un mes d’antelació a la data de la celebració.

-Nombre màxim d’espectacles o activitats recreatives de caràcter extraordinari es de 12 a l’any. Es poden sol·licitar de forma conjunta o individualitzada.

La documentació a aportar i altres condicions es pot trobar a la web municipal. Així mateix es pot contactar amb el Punt d’Informació d’Activitats per qualsevol dubte que sorgeixi.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También