Joan XXIII fa formació en reanimació a PortAventura World

Prop de 100 treballadors del resort reben el curs en vuit sessions de 30 minuts cadascuna. Les ha impartit el personal d'Urgències de Joan XXIII.

16 octubre 2017 17:03 | Actualizado a 20 octubre 2017 11:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Avui dilluns 16 d’octubre, professionals del Servei d’Urgències de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona s’han traslladat a les instal·lacions del parc temàtic PortAventura World, per realitzar formació en maniobres de reanimació cardiopulmonar (RCP).

Aquest curs està dirigit als treballadors del parc temàtic i s'ha previst que unes 100 persones el realitzin en sessions de mitja hora. En concret, la formació ha constat de quatre sessions de 30 minuts, pel matí, de 9 a 11, i quatre més per la tarda, de 16 a 18 hores.

També avui, el CAR Salou ha fet un taller d’RCP al mateix centre sanitari, dirigit a totes aquelles persones que estiguin interessades en aprendre les maniobres de reanimació cardiopulmonar.

Aquestes activitats s’emmarquen en la celebració del Dia Europeu sobre Conscienciació de l’Aturada Cardíaca.

La reanimació cardiopulmonar és una tècnica emprada en casos d’aturada cardiorespiratòria i fer-la correctament ajuda a salvar vides. És una tècnica que qualsevol persona pot aprendre i permet socórrer a les persones abans que arribi el servei d’emergències mèdiques.

Comentarios
Multimedia Diari