Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'AP-7 registra fins a 23 km. de cues en l'operació sortida de Setmana Santa

Un 85% dels 410.000 vehicles previstos ja han sortit de l'àrea metropolitana de Barcelona

ACN

Whatsapp
A l'AP-7, però en sentit sud, hi ha també 10 quilòmetres de cues a Martorell, 8 a Castellbisbal i 2 més a Altafulla. Foto: archivo DT

A l'AP-7, però en sentit sud, hi ha també 10 quilòmetres de cues a Martorell, 8 a Castellbisbal i 2 més a Altafulla. Foto: archivo DT

Les carreteres i autopistes catalanes registren problemes de trànsit importants aquest divendres al migdia en la segona fase de l'operació sortida de Setmana Santa. Segons indica el Servei Català de Trànsit, a dos quarts d'una del migdia es registren 23 quilòmetres de cues a l'AP-7 a la Roca del Vallès en sentit nord i altres 7 a Maçanet de la Selva també en direcció a França. En aquesta mateixa autopista, però en sentit sud, hi ha 10 quilòmetres de cues a Martorell, 8 a Castellbisbal i 2 més a Altafulla. També, les vies d'accés a la Costa Brava presenten complicacions, com la C-65 amb 10 quilòmetres de retencions a Santa Cristina d'Aro i quatre més a la C-35 a Llagostera per accedir a la C-65.

La C-31 també registra vuit quilòmetres de retencions a Gavà en sentit sud i a la C-32 s'han format 12 quilòmetres de cues a Castelldefels, també en sentit sud, a causa sobretot d'un accident.

Segons el Servei Català de Trànsit, fins a les dotze d'aquest migdia ja han sortit de l'àrea metropolitana de Barcelona 352.310 vehicles, el 85,9% dels 410.000 previstos en aquesta segona fase de l'operació sortida de Setmana Santa.

Temas

  • COSTA

Lea También