Más de Costa

L'AP-7 registra fins a 23 km. de cues en l'operació sortida de Setmana Santa

Un 85% dels 410.000 vehicles previstos ja han sortit de l'àrea metropolitana de Barcelona

ACN

Whatsapp
A l'AP-7, però en sentit sud, hi ha també 10 quilòmetres de cues a Martorell, 8 a Castellbisbal i 2 més a Altafulla. Foto: archivo DT

A l'AP-7, però en sentit sud, hi ha també 10 quilòmetres de cues a Martorell, 8 a Castellbisbal i 2 més a Altafulla. Foto: archivo DT

Les carreteres i autopistes catalanes registren problemes de trànsit importants aquest divendres al migdia en la segona fase de l'operació sortida de Setmana Santa. Segons indica el Servei Català de Trànsit, a dos quarts d'una del migdia es registren 23 quilòmetres de cues a l'AP-7 a la Roca del Vallès en sentit nord i altres 7 a Maçanet de la Selva també en direcció a França. En aquesta mateixa autopista, però en sentit sud, hi ha 10 quilòmetres de cues a Martorell, 8 a Castellbisbal i 2 més a Altafulla. També, les vies d'accés a la Costa Brava presenten complicacions, com la C-65 amb 10 quilòmetres de retencions a Santa Cristina d'Aro i quatre més a la C-35 a Llagostera per accedir a la C-65.

La C-31 també registra vuit quilòmetres de retencions a Gavà en sentit sud i a la C-32 s'han format 12 quilòmetres de cues a Castelldefels, també en sentit sud, a causa sobretot d'un accident.

Segons el Servei Català de Trànsit, fins a les dotze d'aquest migdia ja han sortit de l'àrea metropolitana de Barcelona 352.310 vehicles, el 85,9% dels 410.000 previstos en aquesta segona fase de l'operació sortida de Setmana Santa.

Temas

  • COSTA

Lea También