Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L’Ajuntament d’Altafulla destina 18.000 euros en ajuda humanitària

Sis organitzacions i associacions sense ànim de lucre es beneficiaran d’aquestes subvencions per tirar endavant diferents projectes solidaris i de cooperació d’arreu del món

Diari de Tarragona

Whatsapp
Càritas Altafulla, serà subvencionada amb 6.500 € per l’acollida i aliments per a persones i famílies més vulnerables.

Càritas Altafulla, serà subvencionada amb 6.500 € per l’acollida i aliments per a persones i famílies més vulnerables.

L’Ajuntament d’Altafulla ha aprovat les subvencions que el Consell Sectorial d’Acció Social i Gent Gran ha concedit a diverses Onegés i associacions amb projectes solidaris per aquest any 2019.

Es tracta d’una ajuda de 18.000 euros perquè les oenegés i associacions sense ànim de lucre puguin dur a terme els seus projectes de cooperació en què alguns beneficiaran veïns i veïnes d’Altafulla i Tarragona, i d’altres, que es destinen a programes d’àmbit internacional.

Concretament, en l’àmbit internacional, un total de 750 € aniran destinats a la Fundació Daniel Shah & Núria Toneu per la construcció de deu pous d’aigua potable de bomba manual i de gran profunditat a la població rural de Ramagopalpur a la Índia. I un total de 3.125 € més es destinaran al Projecte Socio-Sanitari a les comunitats rurals de Peten, a Guatemala, que gestiona la Fundació Hospital Joan XXIII de Tarragona.

En l’àmbit del Camp de Tarragona, l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona rebrà un total de 2.000 euros per l’atenció i cura de persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat; i en l’àmbit català, es destinaran 1.500 euros per a la Marató de TV3, destinada a les malalties minoritàries.

Ja en l’àmbit més local, Mans per l’acció Solidària d’Altafulla rebrà una ajuda de 4.125 € per desenvolupar els projectes de Teatre Social i Roba de 2a mà, i Càritas Altafulla, serà subvencionada amb 6.500 € per l’acollida i aliments per a persones i famílies més vulnerables.

Temas

Comentarios

Lea También