L'Ajuntament de Cambrils se suma a les protestes de rebuig per la violació grupal

El consistori es posiciona contra totes les formes de violència masclista i encoratja víctimes i testimonis a denunciar les agressions

09 julio 2019 14:24 | Actualizado a 09 julio 2019 14:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Cambrils manifesta el seu rebuig més absolut per la violació d’una dona al municipi durant la matinada del passat 24 de juny i es posa a disposició de la víctima a través dels serveis municipals implicats en aquests tipus de situacions. El consistori condemna totes les formes de violència masclista, encoratja a les víctimes a denunciar les agressions, fa una crida a tothom a trencar el silenci davant de qualsevol actitud masclista i se suma a totes les manifestacions de rebuig promogudes per la ciutadania. Segons informen fonts municipals, el consistori cambrilenc es compromet a seguir treballant en coordinació amb altres administracions per conscienciar a la ciutadania i eradicar aquesta xacra.

Justament, aquesta festa major de Sant Pere, els joves agents de salut, que han rebut formació durant tot el curs, han estrenat el Punt Sexe Sentit per prevenir agressions sexistes en espais d’oci nocturn.

Violación grupal a una joven en un piso de Cambrils

Tres ventiañeros, dos residentes en Salou y otro vecino de Cambrils, permanecerán en prisión preventiva en la cárcel de Mas d'Enric (El Catllar) tras el auto que este lunes ha decretado el magistrado del Juzgado de Instrucción número 3 de Reus, Diego Álvarez de Juan.

L’Ajuntament de Cambrils també disposa de la Xarxa d’Atenció a Víctima (XAV) de la Policia Local i del Servei d’Atenció i Informació a les Dones (SIAD), que dona suport a les víctimes i les acompanya en coordinació amb altres serveis municipals.

Des del consistori es recorda que, a més, des de l’àrea d’Igualtat s’elaboren plans, s’impulsen campanyes de sensibilització per la ciutadania i programes eductius per a les escoles i instituts.

Cambrils: concentración de rechazo a la violación grupal hoy a las 19.30 horas

Esta tarde de martes, a partir de las 19.30 horas, se ha convocado una concentración enfrente del Ajuntament de Cambrils para expresar el rechazo a la violación grupal que presuntamente sufrió una joven de Tarragona en la mañana del día 24 de junio en un piso de Cambrils.

Comentarios
Multimedia Diari