L’Escola de Música de Salou finalitza el seu curs amb una desena de concerts

Totes les activitats es realitzaran del 13 al 22 de juny

12 junio 2017 13:13 | Actualizado a 12 junio 2017 13:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Demà dia 13 de juny es donarà tret de sortida als concerts en aquesta recta final de curs de l’Escola Municipal de Música amb un concert de cambra a les 19 hores.

Una gran varietat d’activitats adreçades a tot tipus de públics, tant per als més petits com per als més grans. Des d’un concert de percussió, liderat pel cor infantil i mitjà, fins a un concert al centre sociosanitari amb les orquestres de cordes i guitarres, els grups de saxos, la banda petita i la banda de l’EMMS.  Tots ells mostraran, a les persones assistents, les diferents tasques desenvolupades en l’Escola.

La programació es reparteix en vuit dies diferents: El dia 13 de juny concert de música de cambra a les 19 hores i el dia 14 a les 18 i 19 hores.

Totes dues tindran lloc a la sala Xavier Turull. El dia 15 el cor infantil, mitjà i el cor d’aprenentatge bàsic portarà a terme el concert de percussió, a les 19 hores a la plaça del TAS.

El divendres 16 de juny es realitzarà el concert de combos, a l’exterior de l’EMMS a les 18.30 hores. El 19 de juny la música s’aproparà a la gent gran amb un concert al sociosanitari amb les orquestres de cordes i guitarres, els grups de saxos, la banda petita i la banda de l’EMMS. Una activitat que tindrà lloc a les 17.30 hores.

El mateix dia es podrà assistir també al concert dels tallers de nivell mitjà, a les 19 hores a la sala Xavier Turull. Les últimes oportunitats per a poder conèixer l’EMMS seran els dies 20, 21 i 22.

El dia 20 les orquestres petites i grans de cordes i guitarres portaran a terme un concert, a les 19 hores a la sala Xavier Turull. L’endemà, el 21 de juny, el conjunt de trompes, saxos, banda petita i banda de l’EMMS realitzaran una demostració a la plaça del TAS, a les 19 hores.

Per a finalitzar, el dia 22 es posarà fi amb el concert de piano a quatre mans amb el duo “ARGYRE”, en el qual participaran Milena Acosta i Erney Felipe Acosta els membres que són exalumnes de l’EMMS.

Es tracta d’una bona oportunitat per a endinsar-se amb la música del territori.

Comentarios
Multimedia Diari