Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L’Smart Cat Sud es reuneix a Salou

Els integrants del clúster han dut a terme una reunió de treball aquest passat divendres a l'Ajuntament.

Diari de Tarragona

Whatsapp
La reunió de treball es va celebrar a l'Ajuntament de Salou el divendres passat dia 24.

La reunió de treball es va celebrar a l'Ajuntament de Salou el divendres passat dia 24.

Salou ha acollit aquest migdia de divendres la reunió mensual del grup de treball SmartCATSud; en la qual una dotzena de responsables de TIC dels Ajuntaments i entitats integrants han estat treballant en el seguiment de projectes sobre mobilitat al territori, a més de la  implantació de la resiliència urbana i sobre processos de pressupostos participatius.

També però, el grup busca millorar i optimitzar els serveis de tecnologies de la Informació i les Comunicacions; a més de les solucions per la d'administració electrònica i les ciutats intel·ligents (SmartCitys), entre d’altres encàrrecs.

El regidor de Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Salou, Jesús Barragán, ha saludat els integrants de la reunió i els ha animat a continuar treballant en la línia de cooperació per tal d’aconseguir encetar projectes que rebin finançament extern i que millorin les ciutats, l’entorn urbà i la vida dels ciutadans.

A través de les reunions de treball del SmartCATSud es busca aprofitar sinergies i experiències d’entitats que han avançat en projectes smart i mitjançant presentacions conjuntes al resta del grup, es dóna escalabilitat als projectes; a més es treballa en la preparació de projectes d'àmbit regional i per preparar-se per qualsevol convocatòria d'ajuts a nivell estatal o europeu que permeti el seu finançament i desenvolupament.

Cal recordar que aquest clúster el conformen els següents municipis i entitats: a més de l’Ajuntament de Salou també hi ha incorporat els Ajuntament de Tarragona, Reus, Valls, Cambrils, Calafell, Tortosa, Amposta, Vila-seca i  Cunit a més de la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal Baix Camp.

Temas

Comentarios

Lea También