Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Diputació millora la carretera d'accés a Santa Oliva

Les obres de condicionament de la TV-2128 compten amb un pressupost d'adjudicació de 660.830 euros

Diari de Tarragona

Whatsapp

La Diputació de Tarragona ha iniciat les obres de condicionament de la carretera TV-2128, d'accés a Santa Oliva, per adaptar-la al volum de trànsit que registra i per millorar-ne les condicions de seguretat dels vehicles i vianants que hi circulen.

FOTO: Diputació de Tarragona

Els treballs contemplen l'adequació dels 285 metres d'aquesta via i compten amb un pressupost d'adjudicació de 660.830 euros. Les obres tenen un termini d'execució de 6 mesos.

Les actuacions en aquesta via preveuen la millora del traçat existent, l'ampliació de la calçada (que passarà dels 5 metres actuals als 6,60 metres), i la construcció de noves voreres pel seu costat dret amb una amplada de 2 metres.

La TV-2128 és una carretera titularitat de la Diputació de Tarragona que uneix el nucli de Santa Oliva amb la rotonda de la TP-2125 que va del Vendrell a Sant Jaume dels Domenys.

Temas

  • Diputacio de Tarragona
  • Baix Penedès
  • Santa Oliva

Comentarios

Lea También