La Guàrdia Civil requisa uns 1.200 articles de contraban per valor de 50.000 euros a tres botigues de Salou

Entre els articles intervinguts figuren gorres, dessuadores, samarretes, ulleres de sol, auriculars i altaveus

19 mayo 2017 19:09 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Guàrdia Civil i la Policia Local han intervingut 1.264 articles a tres botigues de Salou (Tarragonès), als responsables de les quals han aixecat acta per contraban i per estar mancat de documentació en regla, informa la Subdelegació del Govern a Tarragona.

En un operatiu conjunt, la Patrulla Fiscal i de Fronteres de la Guàrdia Civil de Cambrils i la Policia Local de Salou han intervingut 1.264 peces per un valor de 50.300 euros a tres botigues de roba esportiva.

També s'han aixecat actes per infracció de contraban, per estar mancat de llicència d'activitat, assegurances de responsabilitat civil i fulls de reclamacions.

L'operació s'emmarca en un servei preventiu del frau fiscal pel que s'inspeccionen els locals per comprovar que tinguin les autoritzacions administratives en regla.

Entre els articles intervinguts figuren gorres, dessuadores, samarretes, ulleres de sol, auriculars i altaveus.

La Guàrdia Civil va aixecar tres actes i els agents municipals una per estar mancat de llicència d'activitat i de l'assegurança de responsabilitat civil i una altra per una assegurança caducada i estar mancat de fulls de reclamacions.

Els efectes intervinguts han quedat a disposició de l'administrador de Duanes i impostos especials de Tarragona.

Comentarios
Multimedia Diari