Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La JONC arriba a Salou per interpretar un programa tocat per l’esperança

La Jove Orquestra Nacional de Catalunya tocarà al Teatre Auditori de Salou el 4 de gener peces de Dvorák, Strauss, Schönberg i Schubert

Diari de Tarragona

Whatsapp

La Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) oferirà un concert el dia 4 de gener a les 19h al Teatre Auditori de Salou amb un programa conformat per peces de Dvórak, Strauss, Schönberg i Schubert, que tenen l’esperança com a fil conductor.

Els recitals, conduïts pel mestre Manel Valdivieso i que compten amb la col·laboració de la soprano Ullrike Haller i el cor d’homes dirigit per Dani Mestre, seran la conclusió del 80è encontre de la JONC.

L’entrada té un preu de 5 euros que es poden adquirir al Departament de Cultura de l’Ajuntament de Salou i per Ticketmaster.

El programa està conformat per obres que parlen d’esperança: Dvórak va composar la Simfonia nº9 acabat d’arribar als Estats Units, en un nou món on tot podia tornar a començar.

La peça de Schönberg, Supervivent de Varsòvia, posa la música al bell mig d’una situació límit com és l’experiència en un camp d’extermini nazi. El contrapunt el posen el Cant dels esperits sobre les aigües, de Schubert, sobre una obra de Goethe i el Lied op. 27 núm. 4 "Morgen" de Richard Strauss.

A més, dimarts dia 3 de gener es durà a terme un assaig obert al públic totalment gratuït a la Sala Europa del Teatre Auditori de Salou, a les 19h, amb Cesc Gelabert i Manel Valdieso de la JONC Alevins, que també actuaran el divendres 5 de gener a la residència de gent gran de Salou a les 11:30h pel 39è Encontre de la JONC Alevins.

Temas

Comentarios

Lea También