La Mostra d'Entitats torna a Cambrils amb 60 expositors

La cita arribarà dissabte a la seva novena edició i tindrà com a escenari el Parc del Pescador. L'horari serà de 17 a 22 hores

19 mayo 2017 18:11 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El teixit associatiu de Cambrils s’exhibirà un cop més aquest dissabte en la celebració de la IX Mostra d’Entitats, un aparador en el qual les associacions del municipi donen a conèixer els seus projectes i que, alhora, propicia les relacions entre les elles per tal de poder tirar endavant projectes conjunts.

La presentació va tenir lloc avui al Parc del Pescador, en un acte en què des de les pròpies entitats van voler destacar el valor que té la Mostra com un espai per donar a conèixer les seves activitats. De fet, tant les associacions que s’estrenen com les que ho fan des del primer dia consideren que és molt important la participació en aquesta cita. Per la seva banda, la regidora de Promoció Econòmica i Participació Ciutadana, Ana López, va remarcar la «gran diversitat» de les entitats del municipi. «Aquest esdeveniment serà una oportunitat per totes elles per tal de visibilitzar la tasca que realitzen, i alhora, serà una forma de potenciar el treball conjunt i de millorar les xarxes de relacions entre elles», va manifestar López. A la presentació hi van assistir representants de les associacions Càritas Sant Pere, Coqvinària, Mar i Muntanya, la Unió d’Escacs de Cambrils, l’Associació de Veïns Eixample Platja, i l’associació La Mar de Pintura.

Actuacions i xerrades

Durant la jornada es convocaran actuacions de titelles, xerrades informatives, actuacions musicals i espectacles de balls. També demostracions i exhibicions de la feina per part de cada associació. L’horari és de les 17 a les 22 hores, tot i que la inauguració oficial serà a les 17.30 hores.

El lema escollit enguany per a la celebració és ‘Les entitats allarguem la festa’. De fet, la Mostra d’Entitats s’ha volgut incloure un any més dins del programa de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí, això sí, donant-li més protagonisme, i per això, l’activitat no coincidirà amb cap altra proposta del programa festiu.

Comentarios
Multimedia Diari