Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Paella i barri marítim de Torredembarra renoven la bandera Ecoplayas

Per setè any consecutiu, l’Ajuntament  ha obtingut aquest certificat.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Les banderes onegen a la platja de la Paella i al barri marítim de Torredembarra.

Les banderes onegen a la platja de la Paella i al barri marítim de Torredembarra.

Per setè any consecutiu, l’Ajuntament de Torredembarra ha obtingut la bandera Ecoplayas per a les platges de la Paella i el barri marítim, un guardó que valora els conceptes funcionals d’excel·lència estètica, turística, de serveis i sostenibilitat.

Durant el mes de setembre, la Regidoria de Sostenibilitat va formalitzar la inscripció a la XII convocatòria dels Premis ECOPLAYAS 2017, presentant les candidatures de les platges de la Paella i barri marítim en la modalitat de renovació.

L’organització ha tingut en compte “el compromís continu amb la millora de la qualitat en tots els aspectes de les seves platges” i per aquest motiu s’ha renovat el premi.

Els premis s’han donat a conèixer aquest divendres dia 10 de novembre, en el marc del XIX Congrés i exposició internacional de platges- Ecoplayas 2017, que s’ha celebrat a Sant Sebastià.

Aquest premi està adreçat a tots els municipis de l’Estat espanyol de costa o interior (platges fluvials, llacs o embassaments) i entitats supramunicipals que tinguin platja.

Temas

Comentarios

Lea También