Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Policia Local de Torredembarra fa un reforç presencial a les zones comercials

La vigilància està coordinada amb Mossos d'Esquadra, d'acord amb el dispositiu Grèvol que es va activar ja fa anys en aquestes dates amb la finalitat de coordinar la seguretat amb les policies locals

Redacció

Whatsapp
Imatge de dos agents patrullant pel carrer Antoni Roig, un dels eixos comercials més freqüentats de la ciutat. FOTO: Anna F. Aj.Torredembarra

Imatge de dos agents patrullant pel carrer Antoni Roig, un dels eixos comercials més freqüentats de la ciutat. FOTO: Anna F. Aj.Torredembarra

Amb l’arribada del Nadal, l’afluència de públic en les àrees comercials i de serveis s’incrementa de forma significativa. Per a contribuir a una major seguretat d’aquestes zones, l’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria de Governació, engega el Pla de Seguretat –Dispositiu policial – Nadal 2016-2017, que es desenvolupa de forma prioritària en la zona centre de la població i al polígon industrial Roques Planes.

Aquest pla, vigent des del 12 de desembre i fins al 8 de gener del 2017, té com a objectius principals garantir la seguretat de les persones en els seus desplaçaments i activitats i controlar i regular el trànsit de vehicles i vianants, restringint el trànsit de vehicles a determinades zones, per tal d’augmentar els nivells de prevenció i compromís de servei.

Per aquest motiu, la Policia Local efectua un reforç presencial d’agents en les zones comercials de la població, distribuïdes en quatre sectors que són coberts diàriament per cinc agents i un caporal, sent la patrulla a peu i la policia de proximitat la seva característica principal. 

D’altra banda, la Policia Local estableix un operatiu conjunt amb els Mossos d’Esquadra realitzant patrullatges mixtes sobre l’eix comercial d’acord amb el dispositiu Grèvol que posen en marxa els Mossos d’Esquadra per aquestes dates.

Una vegada finalitzat el dispositiu, s’elaborarà una estadística en base a les dades obtingudes durant els dies d’execució del Pla Nadal 2016-17, la qual servirà com a instrument de millora de cara a properes campanyes.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También