Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Policia Local de Torredembarra s’adhereix a la campanya ‘Escuts solidaris’

A partir de dissabte es venen aquests símbols per recaptar fons per a l’Hospital Sant Joan de Déu Pediàtric de Barcelona.

Diari de Tarragona

Whatsapp
La plantilla de la Policia Local de Torredembarra se suma a la campanya 'Escuts solidaris'.

La plantilla de la Policia Local de Torredembarra se suma a la campanya 'Escuts solidaris'.

La Policia Local de Torredembarra s’adhereix, a partir d’aquest dissabte, a la campanya “Escuts solidaris”, una iniciativa que han engegat diferents policies locals d’arreu de Catalunya amb l’objectiu de recaptar fons per a l’Hospital Sant Joan de Déu Pediàtric de Barcelona, amb la voluntat de contribuir a la tasca d'investigació mèdica contra el càncer infantil.

La proposta pretén recaptar fons a partir de la venda d’escuts solidaris a un preu de 4 euros. D’aparença similar als oficials de la Policia Local, els escuts estan brodats en groc (color que identifica la lluita contra el càncer) sobre un fons negre i amb l’etiqueta #pelsvalents.

Amb la Policia Local de Roda de Barà, la de Torredembarra és la segona de la demarcació que s’afegeix a la campanya que ja ha recaptat més de 15.000 € en el seu primer mes de posada en marxa.

A Torredembarra, es podran adquirir ja aquest cap de setmana: dissabte al Mercadet d’Antiguitats i Col·leccionisme, a la plaça del Castell, de 17 a 20.30 hores i diumenge, a la mateixa plaça, en el marc de la Fira de Nadal.

Posteriorment, estaran disponibles en diversos comerços de la població i a les dependències de la mateixa Policia Local.

Temas

Comentarios

Lea También