La Policia Local de Torredembarra s’adhereix a la campanya ‘Escuts solidaris’

A partir de dissabte es venen aquests símbols per recaptar fons per a l’Hospital Sant Joan de Déu Pediàtric de Barcelona.

14 diciembre 2017 11:32 | Actualizado a 14 diciembre 2017 11:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Policia Local de Torredembarra s’adhereix, a partir d’aquest dissabte, a la campanya “Escuts solidaris”, una iniciativa que han engegat diferents policies locals d’arreu de Catalunya amb l’objectiu de recaptar fons per a l’Hospital Sant Joan de Déu Pediàtric de Barcelona, amb la voluntat de contribuir a la tasca d'investigació mèdica contra el càncer infantil.

La proposta pretén recaptar fons a partir de la venda d’escuts solidaris a un preu de 4 euros. D’aparença similar als oficials de la Policia Local, els escuts estan brodats en groc (color que identifica la lluita contra el càncer) sobre un fons negre i amb l’etiqueta #pelsvalents.

Amb la Policia Local de Roda de Barà, la de Torredembarra és la segona de la demarcació que s’afegeix a la campanya que ja ha recaptat més de 15.000 € en el seu primer mes de posada en marxa.

A Torredembarra, es podran adquirir ja aquest cap de setmana: dissabte al Mercadet d’Antiguitats i Col·leccionisme, a la plaça del Castell, de 17 a 20.30 hores i diumenge, a la mateixa plaça, en el marc de la Fira de Nadal.

Posteriorment, estaran disponibles en diversos comerços de la població i a les dependències de la mateixa Policia Local.

Comentarios
Multimedia Diari