Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La campanya 'Viatja i guanya' premia als usuaris de l’autobús urbà de Cambrils

S’ha fet el sorteig i s’han donat a conèixer les tres butlletes premiades: 01988, 01445 i 00140

Diari de Tarragona

Whatsapp
El sorteig dels guanyadors es va celebrar a la seu d'Unió de Botiguers.

El sorteig dels guanyadors es va celebrar a la seu d'Unió de Botiguers.

El sorteig “Viatja i guanya” ja té guanyadors o guanyadores. Aquest matí la regidora de Mobilitat, Yolanda Quílez, i el president de la Unió de Botiguers de Cambrils, Enrique Arce, han tret de l’urna les butlletes premiades.

La 01988 ha obtingut el primer premi (50 euros en xecs regal) i la 01445 i la 00140 el segon i tercer premi (25 euros en xec cadascun). Les persones afortunades s’han de posar en contacte amb Aparcam o la Unió de Botiguers per poder recollir els xecs, que es podran bescanviar als establiments associats a la Unió de Botiguers.

Els guanyadors s’han de posar en contacte amb Aparcam o la Unió de Botiguers per poder recollir el xec

La campanya es va portar a terme entre els dies 18 i 23 de setembre en el marc de la Setmana Sostenible i Segura. Els conductors van ser els encarregats de lliurar les butlletes als passatgers. La iniciativa, que es posa en marxa per tercer any consecutiu, ha estat impulsada per Aparcam i la Unió de Botiguers amb el suport de l’Ajuntament de Cambrils.

L’objectiu de la campanya és que l’usuari trobi en el transport públic una alternativa sostenible i segura i que pugui comprovar que, amb el transport públic es guanya temps i tranquil·litat a l’hora de fer els desplaçaments. Per altra banda, la campanya pretén que els usuaris puguin comprovar que el transport urbà apropa serveis i equipaments de necessitat diària.

Temas

Comentarios

Lea También