Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La ministra Dolors Montserrat visita Roda de Berà

Ha assistit aquest migdia a l’acte de lliurament de diferents certificacions de qualitat a la residència Barà Bahía

Diari de Tarragona

Whatsapp
La ministra ha regalat roses a les residents. FOTO: Aj. Roda de Berà

La ministra ha regalat roses a les residents. FOTO: Aj. Roda de Berà

Aquest migdia Dolors Montserrat, ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, ha realitzat una visita institucional a la residència Barà Bahía. En primer lloc ha estat a l’Ajuntament, on acompanyada per l’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili; per Jordi Sierra, subdelegat del Govern a Tarragona; i per la resta d’autoritats de la corporació municipal, ha signat al llibre d’honor de l’Ajuntament i ha rebut, per part de l’Alcalde, diversos obsequis de Roda de Berà, entre ells els llibres editats sobre el munic ipi.

Seguidament, s’ha desplaçat a la residència Barà Bahía on l’ha rebut José García, director del centre i de sistemes de gestió de qualitat, acompanyat per la seva família, per les autoritats locals, per tots els treballadors del centre, pels residents, i per molts amics i veïns.

Al jardí de la residència, José García ha rebut per part de Mallafré Consultors el Certificat d’adequació de la residència al compliment legislatiu del reglament general de protecció de dades de la Unió Europea.

A continuació, Eva Subirats, directora d’AENOR a Catalunya, li ha lliurat els certificats UNE-ISO 9001:2008, UNE158101:2008, de Gestió Ambiental ISO 14001:2004 i Certificat d'Indicadors de Qualitat del departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i ha elogiat la feina de José García i del centre “l’única residència de Catalunya que compta amb tots aquests certificats de qualitat i excel·lència”, ha assegurat Subirats.

Per la seva part tant l’Alcalde com la Ministra Montserrat han alabat la feina que tant el director com tot el centre efectuen diàriament des de fa 23 anys, una empresa familiar que ha anat creixent, prenent importància, i és avui un referent i un exemple a seguir a tot Catalunya.

Temas

Comentarios

Lea También