Más de Costa

La policia incrementa el nombre de detencions l’any passat respecte al 2015

Whatsapp
La Policia Local de Mont-roig del Camp ha fet balanç de les operacions al llarg del 2016. Destaca que s’han detingut 26 persones, respecte a les 13 del 2015, acusades de delictes de robatori amb força, robatori amb violència i furts.

En el còmput global del 2016, ha detingut un total de 61 persones acusades d’una tipologia molt variada de delictes entre els quals han destacat el robatori amb força (22) respecte a les 10 detencions del 2015 o l’ordre de recerca i detenció per 9 persones, respecte a les 13 de l’any 2015.

Al mateix temps, s’han incrementat les diligències contra les persones amb alcoholèmia positiva penal fins a les 16, respecte a les 10 del 2015.

La Policia Local també ha treballat en la prevenció de l’ocupació d’immobles. En aquest sentit, va col·laborar en un operatiu per desmantellar una organització criminal i d’ocupació d’immobles al costat del Cos Nacional de Policia. En aquest operatiu es van detenir 7 persones, 3 per organització criminal i usurpació i 4 per usurpació.


Maltractaments
Respecte als maltractaments en l’àmbit de la llar, hi ha hagut 6 detencions, 2 menys que el 2015. També, els delictes d’atemptats, resistència i desobediència a l’autoritat sumen 6 detencions, en aquest cas, són 3 més que l’any anterior.

A les 61 detencions no s’inclouen els delictes contra la seguretat viària, amb 28 detencions, 11 més que el 2015. D’aquestes, 16 fan referència al delicte d’alcoholèmia positiva penal, 6 a la negativa de sotmetre’s a les proves alcohòliques, 5 a no tenir el permís de conduir o tenir-lo retirat i 1 a donar positiu al test d’alcoholèmia, a banda de no tenir el permís de conduir.

L’any passat, la policia local va realitzar 5 operatius amb altres cossos de seguretat. 4 d’aquests s’han desenvolupat amb la Guàrdia Civil i s’han detingut 6 persones per delictes vinculats amb la salut pública. També, s’ha dut a terme un operatiu d’organització criminal i ocupació d’immobles amb el Cos Nacional de Policia. En aquest operatiu es van detenir 7 persones, 3 per organització criminal i usurpació i 4 per usurpació.

Temas

  • COSTA

Lea También