Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La policia incrementa el nombre de detencions l’any passat respecte al 2015

Whatsapp
La Policia Local de Mont-roig del Camp ha fet balanç de les operacions al llarg del 2016. Destaca que s’han detingut 26 persones, respecte a les 13 del 2015, acusades de delictes de robatori amb força, robatori amb violència i furts.

En el còmput global del 2016, ha detingut un total de 61 persones acusades d’una tipologia molt variada de delictes entre els quals han destacat el robatori amb força (22) respecte a les 10 detencions del 2015 o l’ordre de recerca i detenció per 9 persones, respecte a les 13 de l’any 2015.

Al mateix temps, s’han incrementat les diligències contra les persones amb alcoholèmia positiva penal fins a les 16, respecte a les 10 del 2015.

La Policia Local també ha treballat en la prevenció de l’ocupació d’immobles. En aquest sentit, va col·laborar en un operatiu per desmantellar una organització criminal i d’ocupació d’immobles al costat del Cos Nacional de Policia. En aquest operatiu es van detenir 7 persones, 3 per organització criminal i usurpació i 4 per usurpació.


Maltractaments
Respecte als maltractaments en l’àmbit de la llar, hi ha hagut 6 detencions, 2 menys que el 2015. També, els delictes d’atemptats, resistència i desobediència a l’autoritat sumen 6 detencions, en aquest cas, són 3 més que l’any anterior.

A les 61 detencions no s’inclouen els delictes contra la seguretat viària, amb 28 detencions, 11 més que el 2015. D’aquestes, 16 fan referència al delicte d’alcoholèmia positiva penal, 6 a la negativa de sotmetre’s a les proves alcohòliques, 5 a no tenir el permís de conduir o tenir-lo retirat i 1 a donar positiu al test d’alcoholèmia, a banda de no tenir el permís de conduir.

L’any passat, la policia local va realitzar 5 operatius amb altres cossos de seguretat. 4 d’aquests s’han desenvolupat amb la Guàrdia Civil i s’han detingut 6 persones per delictes vinculats amb la salut pública. També, s’ha dut a terme un operatiu d’organització criminal i ocupació d’immobles amb el Cos Nacional de Policia. En aquest operatiu es van detenir 7 persones, 3 per organització criminal i usurpació i 4 per usurpació.

Temas

  • COSTA

Lea También