Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La secció de crèdit de la Cooperativa de Vila-seca baixa la persiana

Del 2 de novembre al 29 de desembre es liquidaran els dipòsits dels socis. 

Diari de Tarragona

Whatsapp

L’assemblea extraordinària de socis de la Cooperativa de Vila-seca celebrada el passat divendres 27 d’octubre, va acordar el tancament i liquidació ordenada de la seva Secció de Crèdit.

Després de 99 anys d’activitat i malgrat la bona salut financera en què es troba la Secció de Crèdit, tan a nivell patrimonial com de liquiditat, la crisi econòmica d’aquests darrers anys més les pròpies despeses de gestió de l'entitat, ha comportat una reducció dels marges financers que ha conduit al tancament formal d’aquesta secció.

D´altra banda, l’entrada en vigor de la nova Llei 7/2017 sobre les Seccions de Crèdit de les Cooperatives ha fet que les noves exigències normatives a implementar, incrementin els costos de gestió.

Per tant, a partir del 2 de novembre i fins al 29 de desembre, es procedirà a liquidar tots els dipòsits dels socis, a mesura que passin per les oficines. La resta de seccions de la Cooperativa seguiran la seva activitat com fins ara.

Temas

Comentarios

Lea También