Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L’actor Ferran Frauca encarna al tenor Emili Vendrell a l’Auditori de Vila-seca

Serà aquest divendres 21 de febrer a les 21 hores

Diari de Tarragona

Whatsapp
L'actor, Ferran Frauca, encarna el famós tenor Emili Vendrell. FOTO: DT

L'actor, Ferran Frauca, encarna el famós tenor Emili Vendrell. FOTO: DT

Divendres 21 de febrer a les 9 del vespre, l’Auditori Josep Carreras ens porta una proposta original, un espectacle on un actor, Ferran Frauca, encarna el famós tenor Emili Vendrell, juntament amb Roger Padullés, tenor, i Josep Surinyac al piano.

Emili Vendrell.

El punt de partida és la nit en què el tenor va cantar el seu últim concert i, tornant a casa, fa un repàs del que ha estat la seva vida fins llavors. L'espectacle consta d’una selecció d’àries de sarsuela, òpera i lieder que interpretava Emili Vendrell i entre les intervencions musicals, el personatge que l’encarna fa apunts biogràfics dramatitzats. El concert finalitza amb la cançó de l’Emigrant que va entonar la multitud que va assistir al seu enterrament mentre el fèretre sortia de l’església.

Tot el guió està escrit pel tenor Roger Padullés, periodista de formació i encarregat també de la recerca biogràfica.

Les entrades es poden adquirir des d’una hora abans de l’inici del concert al vestíbul de l’Auditori i al web www.auditorijosepcarreras.cat.

Temas

Comentarios

Lea También