Liciten l’explotació del bar del Parc del Pinaret de Cambrils

Les persones interessades poden presentar les seves ofertes fins al 28 d’agost 

05 agosto 2017 07:56 | Actualizado a 05 agosto 2017 09:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Cambrils ha tret a licitació el condicionament i explotació de l’activitat del bar del Parc del Pinaret. El bar i espais complementaris tenen una superfície total de 113,46 m2. Les persones interessades poden presentar les seves ofertes fins al 28 d’agost i poden consultar les clàusules a l’espai perfil del contractant del web de l’Ajuntament. 

La durada de la concessió serà de 10 anys i es podrà prorrogar anualment, per acord exprés de les parts, fins a un màxim de 5 anys més. El cànon de la concessió és de 3.851,49 euros anuals, millorable a l’alça, i el seu pagament es farà per anualitats avançades. Ateses les inversions a portar a terme pel concessionari, s’estableix un període de carència (exempció de pagament del cànon) de les tres primeres anualitats de la concessió. 

L’execució dels treballs de condicionament i el subministrament de l’equipament de l’espai per la seva posada en funcionament anirà a càrrec de l’empresa concessionària. 

Les actuacions a realitzar es detallen a la Memòria valorada pel condicionament del bar al Parc del Pinaret elaborada pels serveis tècnics municipals, el setembre de 2016. Es calcula que la inversió necessària per a la posada en marxa del bar és de 34.882,86 euros (IVA inclòs).

Comentarios
Multimedia Diari