Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Liciten l’explotació del bar del Parc del Pinaret de Cambrils

Les persones interessades poden presentar les seves ofertes fins al 28 d’agost 

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge d'arxiu del Parc del Pinaret de Cambrils. Foto: Alba Mariné/DT

Imatge d'arxiu del Parc del Pinaret de Cambrils. Foto: Alba Mariné/DT

L’Ajuntament de Cambrils ha tret a licitació el condicionament i explotació de l’activitat del bar del Parc del Pinaret. El bar i espais complementaris tenen una superfície total de 113,46 m2. Les persones interessades poden presentar les seves ofertes fins al 28 d’agost i poden consultar les clàusules a l’espai perfil del contractant del web de l’Ajuntament. 

La durada de la concessió serà de 10 anys i es podrà prorrogar anualment, per acord exprés de les parts, fins a un màxim de 5 anys més. El cànon de la concessió és de 3.851,49 euros anuals, millorable a l’alça, i el seu pagament es farà per anualitats avançades. Ateses les inversions a portar a terme pel concessionari, s’estableix un període de carència (exempció de pagament del cànon) de les tres primeres anualitats de la concessió. 

L’execució dels treballs de condicionament i el subministrament de l’equipament de l’espai per la seva posada en funcionament anirà a càrrec de l’empresa concessionària. 

Les actuacions a realitzar es detallen a la Memòria valorada pel condicionament del bar al Parc del Pinaret elaborada pels serveis tècnics municipals, el setembre de 2016. Es calcula que la inversió necessària per a la posada en marxa del bar és de 34.882,86 euros (IVA inclòs).

Temas

Comentarios

Lea También