Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Moda infantil Peques guanya el concurs d’aparadors terrorífics a Roda de Berà

Els veïns havien de votar el més vistós segons la temàtica de Halloween.

Diari de Tarragona

Whatsapp
L'aparador guanyador a Roda de Berà

L'aparador guanyador a Roda de Berà

L'Associació de Comerciants i Restauradors també s’hi va sumar a la celebració de Halloween amb la posada en marxa d’un concurs d’aparadors terrorífics. A més a més, durant tota la jornada de dimarts van repartir llaminadures al crit de “truco o trato” dels infants.

Els rodencs i rodenques havien de votar l’aparador més vistós segons la seva decoració de Halloween, i del 25 d’octubre fins el 2 de novembre, van poder passar pel Patronat Municipar per dipositar el seu vot dins de l’urna.

Els comerços associats que es van animar a participar-hi van ser El Refugi de Roda, El Rincón del Belloto, Perruqueria Erian, Thalassa Estètic, Lumais Complements, la Botigueta de la Cèlia, el Racó de la Lucia, Casa Pairal, Assegurances Baltasar, Moda infantil Peques, Parafarmàcia Natural i la Pastisseria Mare Nostrum, decorant els seus aparadors.

La regidora de Comerç i presidenta de l’entitat, Cèlia Treserres, va passar a visitar-los el dia 31.

El recompte va tenir lloc ahir al vespre, i d’entre totes les votacions, fins a una setantena, va resultar guanyador l’aparador de la botiga de moda infantil “Peques".

Temas

Comentarios

Lea También