Mor Llorenç Miró als 47 anys, exregidor de Roda de Berà

Va ser regidor durant la legislatura 2011-2015 portant les carteres de cultura, comunicació, noves tecnologies i administració electrònica

01 noviembre 2018 16:59 | Actualizado a 01 noviembre 2018 17:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Malauradament avui tenim una molt trista notícia que compartir. Aquesta passada matinada ens ha deixat el nostre bon amic Llorenç Miró Martorell, a l’edat de 47 anys, després d’una lluita aferrissada contra el maleït càncer.

Durant tota la seva vida va estar implicat amb el món cultural rodenc, formant part molt activament del teixit associatiu del municipi com a membre d’entitats com Les Monges Associació Cultural o dins el comitè organitzador del FIC-CAT.

Amb la voluntat d’aconseguir un canvi per a Roda de Berà, durant la legislatura 2011-2015, al costat de l’alcalde Pere Compte, va ser quart tinent d’Alcalde i regidor de cultura, comunicació, noves tecnologies i administració electrònica, assolint grans fites pel municipi dins d’aquests àmbits, com va ser la recuperació de la Pedrera de l’Elies com a espai cultural i lúdic, entre moltes altres. Va ser un gran defensor de la cultura catalana i de les nostres tradicions més arrelades.

Informàtic de professió, va regentar durant 17 anys la botiga d’informàtica Megaxip, al nucli urbà de Roda de Berà. Llorenç, sempre amb un somriure al rostre, va saber conjugar algunes de les seves passions, la benzina i les motos, la fotografia, l’astronomia i viatjar, organitzant llargs viatges amb la seva moto per Europa, Àsia o el nord d’Àfrica.

Des de l’Ajuntament volem expressar el nostre més sentit condol i fer-li arribar a la seva estimada dona Sònia i a la seva família i amics el nostre recolzament en aquests difícils moments. Descansi en pau.

L’horari de vetlla és aquesta tarda al tanatori del Vendrell i serà acomiadat demà divendres, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Bartomeu.

Comentarios
Multimedia Diari