Mor el presumpte homicida de la seva exdona a Vila-seca després del seu trasllat a l'hospital

La dona tenia 43 anys i l'home 59 anys --tots dos de nacionalitat espanyola--, segons han informat aquest dimecres els Mossos d'Esquadra

19 mayo 2017 20:36 | Actualizado a 22 mayo 2017 07:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'home que presumptament ha disparat a la seva exparella el matí d'aquest dimecres al mig del carrer a Vila-seca (Tarragona) i ha acabat amb la seva vida, i que després ha intentat suïcidar-se, ha mort després d'haver estat traslladat en estat crític a un centre hospitalari. 

La dona tenia 43 anys i l'home 59 anys --tots dos de nacionalitat espanyola--, segons han informat aquest dimecres els Mossos d'Esquadra en un comunicat, que treballen amb la principal hipòtesi que ell ha disparat la seva exdona i després va intentar treure's la vida amb la mateixa escopeta.

El presumpte homicida ha mort a l'hospital on ha estat conduït en estat crític, després de rebre 'in situ' maniobres de reanimació per part del Sistema d'Emergències Mèdiques (Sem).

La Policia catalana ha rebut cap a les 9.45 hores d'aquest dimecres l'avís que hi havia dues persones ferides per arma de foc en la via pública, al mig del carrer Sant Bernat Calvó, a escassos metres del domicili familiar.

Quan els agents han arribat al lloc dels fets han vist una dona morta i un home ferit greument que rebia maniobres per part del Sem.

L'àrea d'investigació criminal de la regió policial del Camp de Tarragona s'ha fet càrrec de la investigació per aclarir els fets.

 

Comentarios
Multimedia Diari